Armchair Tammy Whiskey FR

De Tammy fauteuil is een stoel die comfort uitstraalt en je uitnodigt om er lekker op te gaan zitten. Dit alles met een onderscheidend en aangenaam art deco-ontwerp.

€ 550,00
Levertijd 7 weken
Meer informatie
Hoogte (cm) 78
Diepte (cm) 63,5
Zitdiepte (cm) 46,5
Breedte (cm) 64

De Tammy fauteuil is een stoel die comfort uitstraalt en je uitnodigt om er lekker op te gaan zitten. Dit alles met een onderscheidend en aangenaam art deco-ontwerp. U kunt kiezen tussen de vriendelijke tartan of zachte fluwelen versies. Beide versies hebben donkere houten poten getipt met messing adereindhulzen. Het decoratieve stiksel maakt de afwerking compleet.

Meer informatie

Bekleding van 45% katoen, 55% polyester

30.000 Martindale, kleurechtheid 4 - 5Multiplex schaal met UKFR-schuim, dichtheid 28

Armleuningen en poten van massief rubberhout Messing gepoedercoate stalen poten

Maximale gewichtsbelasting: 160 kg

Afmetingen

64x63,5x78 cm (BxDxH)

Hoogte arm: 70 - 78 cm

Zithoogte: 49,5 cm

Zitdiepte: 46,5 cm

Opmerking: dit product is vervaardigd volgens de British Furniture andWoninginrichting (brand) (veiligheids) voorschriften 1988.

Onze Fauteuils.

Bright Living heeft een ruim aanbod aan fauteuils. Van fauteuils die snel leverbaar zijn tot fauteuils die u volledig naar eigen wens kan customizen. Bright Living werkt samen met de beste merken en helpt u graag bij het vinden van de juiste fauteuil. Van fauteuils in een velours stof tot leer, met een arm of zonder een arm het aanbod is divers. Bewonder deze collectie in één van onze showrooms en laat u inspireren. 

Ervaar alle mogelijkheden in de showroom

En krijg advies van onze medewerkers

Beeld
Beeld
Beeld

Kom langs en bekijk dit product in het echt