Athene

Bekijk uitvoering

Stof zoals afgebeeld: Moss 68

Uitvoering zolas afgebeeld: 2,75 Zits met 1 Arm + Dormeuse

Afmeting zoals afgebeeld: 320CM x 255CM

Prijs zoals afgebeeld: € 3790,-

Gezins Bank

Modulaire Bank

Losse Kussens

De Athene bank is afkomstig vanuit een Nederlands fabriek, echte specialisten waarbij kwaliteit en duurzaamheid centraal staan. De bank heeft een strakke uitstraling met een elegante afwerking, doordat zij hoog op de pootjes staat en een massief dun frame heeft.

De Athene heeft losse kussens. Door de juiste verhouding koudschuim vulling is deze bank ideaal om lekker in te hangen maar ook actief te zitten.

Let op elke stofgroep heeft zijn eigen prijs. De getoonde prijzen zijn vanaf prijzen.

Levertijd: 10 weken

Iproteqt Vlekkenverzekering

Bang om vlekken te maken op je gloednieuwe bank? Met de Iproteqt vlekkenservice impregneer je je bank en kan je zorgeloos genieten van je nieuwe bank. Bij het afsluiten van de verzekering ben je voor 5 jaar verzekerd tegen vlekken en verleng je de constructie service van 2 naar 5 jaar. Heb je een vlek in de bank die er niet in één keer uit gaat? Geen paniek. Via de bijgeleverde QR-code kan je een melding maken en wordt de vlek professioneel gereinigd.

Je ontvangt een bescherm set dat past bij jou opstelling. De kosten voor de sets verschillen per opstelling. Vraag onze adviseurs naar meer informatie.

Vanaf € 3.208,00
Levertijd 10 weken
Meer informatie
Hoogte (cm) 69,00
Diepte (cm) 255,00
Zithoogte (cm) 44
Zitdiepte (cm) 60
Breedte (cm) 300,00

Algemene informatie

De Athene bank is afkomstig vanuit een Nederlands fabriek, echte specialisten waarbij kwaliteit en duurzaamheid centraal staan. De bank heeft een strakke uitstraling met een elegante afwerking, doordat zij hoog op de pootjes staat en een massief dun frame heeft. Door de hoogwaardige vulling is bank zeer comfortabel. Het geeft de nodige steun en is tegelijkertijd zeer zacht. Het voordeel van de holle vezel in de vulling is de blijvende veerkracht, wat zorgt voor een lange levensduur.

Praktische informatie

De Athene is praktisch in onderhoud. Doordat de bank losse kussenhoezen heeft, zijn de gemakkelijk te stomen. De vulling bestaat uit een comfortabel koudschuim wat zorgt voor een ideale balans tussen comfort en steun. Door de vele mogelijkheden in opstellingen is de bank geschikt voor elk formaat woonruimte. Daarnaast is er een keuze in meer dan 100 verschillende stof- en leersoorten. De uitvoering zoals u in de eerste foto ziet is een 3zits met arm links en een dormeuse rug rechts in de stofgroep C. Prijs: €3.620,-

Specificaties

Romp: De romp bestaat uit beuken regels in combinatie met een milieuvriendelijke vezelplaat.

Vering: De vering is voorzien van robuuste stalen nosagveren, waarbij het frame massief en dun is.

Zitkussen: De zitkussens zijn opgebouwd uit een dikke laag koudschuim afgedekt met laag gesilliconiseerde holle vezel en PU-schuimstaafjes.

Rugkussen: De rugkussens zijn gevuld met gesilliconiseerde vezel.

Onderstel: De metalen poot is leverbaar in een matzwarte poedercoat of met een geborsteld staal afwerking.

Bescherming en onderhoud: Afhankelijk van uw keuze met betrekking tot de stof, kunnen wij u advies geven over het onderhoud. Elke stof- en leersoort is met het juiste product goed te beschermen.

Afmeting

Breedte arm 20 cm

Hoogte arm 60 cm

Hoogte 84 cm

Diepte romp 100 cm

Zitdiepte 60 cm

Zithoogte 44 cm

Poothoogte 19 cm

Onze Banken.

Onze ervaring is dat ieder persoon zitcomfort op een andere manier ervaart. Naast persoonlijke voorkeuren heeft ieder model bank zijn eigen kenmerken. Onder andere de romp, opbouw van kussenvulling, zithoogte en zitdiepte zijn bepalend voor het zitcomfort. Ons assortiment is veelzijdig; in onze winkels zijn er verschillende banken, hoekbanken, loungebanken en love seats te vinden. Onze modellen zijn te verkrijgen in verschillende maten, stijlen en prijsklassen.

Kom langs in één van onze vestigingen in Den Haag, Wassenaar of Haarlem, en ervaar de kwaliteit en bekijk het ruime aanbod in hoogwaardige stoffen. Het personeel van Bright Living kan een kundig, persoonlijk en vrijblijvend advies geven.

Ervaar alle mogelijkheden in de showroom

En krijg advies van onze medewerkers

Beeld
Beeld
Beeld

Kom langs en bekijk dit product in het echt