Bergen

Bekijk uitvoering

Stof zoals afgebeeld: Sneak Olive 53

Onderdelen zoals afgebeeld: Bergen Hoekbank 2,5 zits 1 arm + OTM Element Small

Afmetingen zoals afgebeeld: 276CM x 197CM

Prijs zoals afgebeeld: € 1.824,-

Vaste Zitkussens

Strakke uitstraling

Hoge Rugleuning

Het model Bergen is een stijlvolle bank verkrijgbaar in diverse opstellingen voor een interessante prijs. De vaste zit- en rugkussens zorgen voor een actieve zit. De subtiele armleuningen, opstaande bies en de slanke sledepoot zorgen voor een strakke uitstraling van dit geweldige model.
De Bergen bank is verkrijgbaar in diverse opstellingen en veel verschillende stofferingen. Mede door de combinatie van veren en vulling heeft de bank een actieve zit, behoud de vulling van de kussens zijn vorm en zit de bank langduring comfortabel.

Let op elke stofgroep heeft zijn eigen prijs. De getoonde prijzen zijn vanaf prijzen.

Levertijd 8-10 weken

Iproteqt Vlekkenverzekering

Bang om vlekken te maken op je gloednieuwe bank? Met de Iproteqt vlekkenservice impregneer je je bank en kan je zorgeloos genieten van je nieuwe bank. Bij het afsluiten van de verzekering ben je voor 5 jaar verzekerd tegen vlekken en verleng je de constructie service van 2 naar 5 jaar. Heb je een vlek in de bank die er niet in één keer uit gaat? Geen paniek. Via de bijgeleverde QR-code kan je een melding maken en wordt de vlek professioneel gereinigd.

Je ontvangt een bescherm set dat past bij jou opstelling. De kosten voor de sets verschillen per opstelling. Vraag onze adviseurs naar meer informatie.

Vanaf € 1.624,00
Levertijd 8 weken
Meer informatie
Hoogte (cm) 83,00
Diepte (cm) 197,00
Zithoogte (cm) 45
Zitdiepte (cm) 57
Breedte (cm) 276,00

Algemene informatie

Het model Bergen is een stijlvolle bank verkrijgbaar in diverse opstellingen voor een interessante prijs. De vaste zit- en rugkussens zorgen voor een actieve zit. De subtiele armleuningen, opstaande bies en de slanke sledepoot zorgen voor een strakke uitstraling van dit geweldige model.

Praktische informatie

Het model Bergen is verkrijgbaar in diverse opstellingen en veel verschillende stofferingen. Mede door de combinatie van veren en vulling heeft de bank een actieve zit, behoud de vulling van de kussens zijn vorm en zit de bank langdurig comfortabel.

Specificaties

Romp: Hardhout in combinatie met milieuvriendelijke spaanplaat FDH-vrij en polyether CFK-vrij

Zitting: Topline nosagveren met koudschuim

Rugvulling: Hoogelastisch en stevig polyether schuim

Onderstel: Metalen sledepoot, leverbaar in matzwart poedercoat of geborsteld staal

Bescherming en onderhoud

Iedere stof en leersoort is goed te beschermen. Afhankelijk van uw keuze met betrekking tot stoffering kunnen wij u kundig adviseren welk product het beste bij uw keuze past.

Standaard afmetingen:

Breedte armleuning:25 cm

Hoogte armleuning: 62 cm

Hoogte rugleuning: 87 cm

Diepte romp:97 cm

Zitdiepte: 96 cm

Zithoogte: 43 cm

Bijzonderheden:

Model wordt geleverd exclusief sierkussens.

Op afgegeven maten kunnen afwijkingen ontstaan (+/- 5cm).

Onze Banken.

Onze ervaring is dat ieder persoon zitcomfort op een andere manier ervaart. Naast persoonlijke voorkeuren heeft ieder model bank zijn eigen kenmerken. Onder andere de romp, opbouw van kussenvulling, zithoogte en zitdiepte zijn bepalend voor het zitcomfort. Ons assortiment is veelzijdig; in onze winkels zijn er verschillende banken, hoekbanken, loungebanken en love seats te vinden. Onze modellen zijn te verkrijgen in verschillende maten, stijlen en prijsklassen.

Kom langs in één van onze vestigingen in Den Haag, Wassenaar of Haarlem, en ervaar de kwaliteit en bekijk het ruime aanbod in hoogwaardige stoffen. Het personeel van Bright Living kan een kundig, persoonlijk en vrijblijvend advies geven.

Ervaar alle mogelijkheden in de showroom

En krijg advies van onze medewerkers

Beeld
Beeld
Beeld

Kom langs en bekijk dit product in het echt