Bolzano Hoekbank

Bekijk uitvoering

De Bolzano bank is een bank met een comfortabele zit en is een gezellige toevoeging in het interieur. De bank heeft een speelse uitstraling door de ronde armleuningen, de smalle poten geeft de bank een luchtige en ruimtelijke look. De bank is beschikbaar als rechte bank of als hoekbank.

Prijs zoals afgebeeld is een 2,5 zits met 1 arm + een ligelement 100

Let op elke stofgroep heeft zijn eigen prijs. De getoonde prijzen zijn vanaf prijzen.

Iproteqt Vlekkenverzekering

Bang om vlekken te maken op je gloednieuwe bank? Met de Iproteqt vlekkenservice impregneer je je bank en kan je zorgeloos genieten van je nieuwe bank. Bij het afsluiten van de verzekering ben je voor 5 jaar verzekerd tegen vlekken en verleng je de constructie service van 2 naar 5 jaar. Heb je een vlek in de bank die er niet in één keer uit gaat? Geen paniek. Via de bijgeleverde QR-code kan je een melding maken en wordt de vlek professioneel gereinigd.

Je ontvangt een bescherm set dat past bij jou opstelling. De kosten voor de sets verschillen per opstelling. Vraag onze adviseurs naar meer informatie.

Vanaf € 2.844,00
Levertijd 10 weken
Meer informatie
Diepte (cm) 152,00
Zithoogte (cm) 44
Zitdiepte (cm) 57
Breedte (cm) 294,00

Algemene informatie:

Materialen

Romp:

Gemaakt van beukenregels in combinatie met multiplex.

De zitting is voorzien van Nosag-veren.

Vulling:

De zitvullingen zijn gemaakt van koudschuim 35M met een zachte toplaag, afgedekt met dacron.

De rugvullingen zijn gemaakt van polyether 25M, afgedekt met 300grams dacron.

Afmetingen:

Breedte arm: 21 cm

Zitdiepte: 57 cm

Hoogte arm: 72 cm

Zithoogte: 44 cm

Hoogte romp: 72 cm

Poothoogte: 16 cm

Diepte romp: 90 cm

Onze Banken.

Onze ervaring is dat ieder persoon zitcomfort op een andere manier ervaart. Naast persoonlijke voorkeuren heeft ieder model bank zijn eigen kenmerken. Onder andere de romp, opbouw van kussenvulling, zithoogte en zitdiepte zijn bepalend voor het zitcomfort. Ons assortiment is veelzijdig; in onze winkels zijn er verschillende banken, hoekbanken, loungebanken en love seats te vinden. Onze modellen zijn te verkrijgen in verschillende maten, stijlen en prijsklassen.

Kom langs in één van onze vestigingen in Den Haag, Wassenaar of Haarlem, en ervaar de kwaliteit en bekijk het ruime aanbod in hoogwaardige stoffen. Het personeel van Bright Living kan een kundig, persoonlijk en vrijblijvend advies geven.

Ervaar alle mogelijkheden in de showroom

En krijg advies van onze medewerkers

Beeld
Beeld
Beeld

Kom langs en bekijk dit product in het echt