Roma Loveseat

Bekijk uitvoering

Deze kuipbank is ontworpen en geproduceerd in Nederland. Doordat de armleuning doorloopt in de rugleuning oogt de bank minimalistisch en strak.

Vanaf € 815,00
Levertijd 14 weken
Meer informatie
Hoogte (cm) 73
Diepte (cm) 93
Zithoogte (cm) 45
Zitdiepte (cm) 56
Breedte (cm) 134

Algemene informatieDeze kuipbank is ontworpen en geproduceerd in Nederland. Doordat de armleuning doorloopt in de rugleuning oogt de bank minimalistisch en strak. Langdurig rechtop zitten bij de Roma is zeer comfortabel. Het is een vormvaste bank die hoog op de poten staat, hierdoor heeft de bank een luchtige uitstraling. Praktische informatieDe Roma is een comfortabele bank. Doordat de kussens zijn gemaakt van koudschuim zorgt het voor een ideale balans tussen comfort en steun. Door de vering zal de bank lang zijn vorm behouden en voelt de bank zacht. De Roma is verkrijgbaar in verschillende soorten stof en leer. Daarmee is hij geschikt voor elk soort woonruimte. De uitvoering zoals u in de eerste foto ziet is een Love Seat in stofgroep B. Prijs: €989- SpecificatiesRompDe romp bestaat uit beuken regels in combinatie met een milieuvriendelijke vezelplaat.VeringDe vering is voorzien van robuuste stalen Nosagveren.Zitkussen De zitkussens zijn gemaakt van koudschuim afgedekt met 250 grams dacron. RugkussenDe rugkussens zijn van polyether afgedekt met 250 grams dacron.OnderstelDe metalen poten zijn leverbaar in RVS of zwart.Bescherming en onderhoudAfhankelijk van uw keuze met betrekking tot de stof, kunnen wij u advies geven over het onderhoud. Elke stof- en leersoort is met het juiste product goed te beschermen. AfmetingBreedte arm23 cmHoogte arm56 cmHoogte 73 cmDiepte romp96 cmZitdiepte56 cmZithoogte45 cmPoothoogte17.5 cm

Onze Love Seats.

Kom test zitten:

Onze ervaring is dat ieder persoon zitcomfort op een andere manier ervaart. Naast persoonlijke voorkeuren heeft ieder model bank zijn eigen kenmerken. Onder andere de romp, opbouw van kussenvulling, zithoogte en zitdiepte zijn bepalend voor het zitcomfort. Ons assortiment is veelzijdig; in onze winkels zijn er verschillende banken, hoekbanken, loungebanken en love seats te vinden. Onze modellen zijn te verkrijgen in verschillende maten, stijlen en prijsklassen.

Kom langs in één van onze vestigingen, ervaar de kwaliteit en bekijk het ruime aanbod in hoogwaardige stoffen. Het personeel van Bright Living kan een kundig, persoonlijk en vrijblijvend advies geven.

Voor meer informatie, vul hier uw contactgegevens in of bel met één van onze winkels:

Ervaar alle mogelijkheden in de showroom

En krijg advies van onze medewerkers

Beeld
Beeld
Beeld

Kom langs en bekijk dit product in het echt