Mallorca

Bekijk uitvoering

Mallorca is de bank voor een actieve zit en lekker relaxen. Malllorca heeft vaste zitkussens en losse rugkussens. De rolletjes achter het rugkussen zorgen voor extra comfy.

Beschikbaar in maten, stoffen en leersoorten! Kom proef zitten in één van onze winkels!

Let op de prijzen die zijn afgebeeld zijn vanaf prijzen - Stoffen en leersoorten hebben ieder een andere prijs.

Iproteqt VlekkenverzekeringBang om vlekken te maken op je gloednieuwe bank? Met de Iproteqt vlekkenservice impregneer je je bank en kan je zorgeloos genieten van je nieuwe bank. Bij het afsluiten van de verzekering ben je voor 5 jaar verzekerd tegen vlekken en verleng je de constructie service van 2 naar 5 jaar. Heb je een vlek in de bank die er niet in één keer uit gaat? Geen paniek. Via de bijgeleverde QR-code kan je een melding maken en wordt de vlek professioneel gereinigd. Je ontvangt een bescherm set dat past bij jou opstelling. De kosten voor de sets verschillen per opstelling. Vraag onze adviseurs naar meer informatie.

Vanaf € 1.794,00
Levertijd 7 weken
Meer informatie
Diepte (cm) 160,00
Zithoogte (cm) 44
Zitdiepte (cm) 90
Breedte (cm) 318,00

Algemene informatie

De Mallorca is een bank met vaste zitkussens en losse achterkussens. Het is een ideale gezinsbank!

Praktische informatie

Specificaties

Romp

Spaanplaat en multiplex, beuken-/ dennenhout.

Vering

Zitkussen

Metal springs (NOSAG), HR schuim 35 KG/M³(thickness 13 cm), DACRON

Rugkussen

Siliconen vulling

Onderstel

Beuken-/ dennenhout

Bescherming en onderhoud

Afhankelijk van uw keuze met betrekking tot de stof, kunnen wij u advies geven over het onderhoud. Elke stof- en leersoort is met het juiste product goed te beschermen.

Afmeting

Breedte arm 20 cm

Hoogte 90 cm

Diepte romp 90 cm

Zitdiepte 52 cm

Zithoogte 44 cm

Onze Banken.

Onze ervaring is dat ieder persoon zitcomfort op een andere manier ervaart. Naast persoonlijke voorkeuren heeft ieder model bank zijn eigen kenmerken. Onder andere de romp, opbouw van kussenvulling, zithoogte en zitdiepte zijn bepalend voor het zitcomfort. Ons assortiment is veelzijdig; in onze winkels zijn er verschillende banken, hoekbanken, loungebanken en love seats te vinden. Onze modellen zijn te verkrijgen in verschillende maten, stijlen en prijsklassen.

Kom langs in één van onze vestigingen in Den Haag, Wassenaar of Haarlem, en ervaar de kwaliteit en bekijk het ruime aanbod in hoogwaardige stoffen. Het personeel van Bright Living kan een kundig, persoonlijk en vrijblijvend advies geven.

Ervaar alle mogelijkheden in de showroom

En krijg advies van onze medewerkers

Beeld
Beeld
Beeld

Kom langs en bekijk dit product in het echt