Tokyo

Bekijk uitvoering

Ronde Vormen

Strak Model

Vaste Kussens

Één van onze meest stijlvolle en elegante banken met kleinere maatvoering. Het model Tokyo ademt de grandeur van een chique hotel lobby en is een eyecatcher die ook nog eens geweldig zit. Art Deco en Retro gaan hand in hand samen.

De doorlopende en rond aflopende rug- en armleuning, vaste zit- en rugkussens en optie tot contrasterende bies zorgen voor een leuke twist en elegante uitstraling van dit petit model.

Ook geweldig te combineren met de bijbehorende fauteuil.

Opstelling afbeelding: Tokyo 3 zits

Let op elke stofgroep heeft zijn eigen prijs. De getoonde prijzen zijn vanaf prijzen.

Iproteqt Vlekkenverzekering

Bang om vlekken te maken op je gloednieuwe bank? Met de Iproteqt vlekkenservice impregneer je je bank en kan je zorgeloos genieten van je nieuwe bank. Bij het afsluiten van de verzekering ben je voor 5 jaar verzekerd tegen vlekken en verleng je de constructie service van 2 naar 5 jaar. Heb je een vlek in de bank die er niet in één keer uit gaat? Geen paniek. Via de bijgeleverde QR-code kan je een melding maken en wordt de vlek professioneel gereinigd.

Je ontvangt een bescherm set dat past bij jou opstelling. De kosten voor de sets verschillen per opstelling. Vraag onze adviseurs naar meer informatie.

Vanaf € 799,00
Levertijd 10 weken
Meer informatie
Hoogte (cm) 76,00
Diepte (cm) 71,00
Zithoogte (cm) 40
Zitdiepte (cm) 50
Breedte (cm) 150,00

Algemene informatie

Één van onze meest stijlvolle en elegante banken met kleinere maatvoering. Het model Tokyo ademt de grandeur van een chique hotel lobby en is een eyecatcher die ook nog eens geweldig zit. Art Deco en Retro gaan hand in hand samen. De doorlopende en rond aflopende rug- en armleuning, vaste zit- en rugkussens en optie tot contrasterende bies zorgen voor een leuke twist en elegante uitstraling van dit petit model. Ook geweldig te combineren met de bijbehorende fauteuil.

Praktische informatie

Het model Tokyo is uitermate geschikt in de kleinere woonruimte of als prima donna. Mede door de combinatie van veren en opbouw van verschillende soorten vulling heeft de bank een actieve zit, behoud de vulling van de kussens zijn vorm en zit de bank langdurig comfortabel.

Specificaties

Romp: Hout, multiplex en OSB plaat

Zitting: 2 verschillende soorten koudschuim

Rugvulling: 2 verschillende soorten koudschuim

Onderstel: Massief hout, leverbaar in zwart, koloniaal en blank gelakt

Bescherming en onderhoud

Iedere stof en leersoort is goed te beschermen. Afhankelijk van uw keuze met betrekking tot stoffering kunnen wij u kundig adviseren welk product het beste bij uw keuze past.

Standaard afmetingen:

Breedte armleuning: 8 cm

Hoogte armleuning: 29 cm

Hoogte rugleuning: 76 cm

Diepte romp: 69 cm

Zitdiepte: 50 cm

Zithoogte: 43 cm

Hoogte poot: 22 cm

Onze Banken.

Onze ervaring is dat ieder persoon zitcomfort op een andere manier ervaart. Naast persoonlijke voorkeuren heeft ieder model bank zijn eigen kenmerken. Onder andere de romp, opbouw van kussenvulling, zithoogte en zitdiepte zijn bepalend voor het zitcomfort. Ons assortiment is veelzijdig; in onze winkels zijn er verschillende banken, hoekbanken, loungebanken en love seats te vinden. Onze modellen zijn te verkrijgen in verschillende maten, stijlen en prijsklassen.

Kom langs in één van onze vestigingen in Den Haag, Wassenaar of Haarlem, en ervaar de kwaliteit en bekijk het ruime aanbod in hoogwaardige stoffen. Het personeel van Bright Living kan een kundig, persoonlijk en vrijblijvend advies geven.

Ervaar alle mogelijkheden in de showroom

En krijg advies van onze medewerkers

Beeld
Beeld
Beeld

Kom langs en bekijk dit product in het echt