Free Delivery

Wij leveren gratis in Nederland tot aan je deur of het eerste obstakel dat wij tegenkomen, zoals een trap, trappenhuis, hekwerk of lift etc. Je bestelling wordt niet omhoog gebracht en ook het verpakkingsmateriaal laten wij achter. Grote meubels dien je zelf naar binnen te dragen en in elkaar te zetten, indien nodig. Deze bezorgoptie wordt uitgevoerd door een externe partij (pakketpost) of door één bezorger van Bright Living.

Bright Delivery

Voor € 69,- leveren wij je bestelling netjes thuis. Wij brengen alles netjes binnen en plaatsen de meubels op de gewenste plek(ken). We zetten de meubels zorgvuldig in elkaar en nemen het verpakkingsmateriaal weer mee terug. Deze bezorgoptie wordt te allen tijde uitgevoerd door twee bezorgers van Bright Living. 

Pick up

Maak een keuze voor een filiaal en kies zelf een geschikt moment om je bestelling daar op te halen. Zodra alles klaar staat krijg je een bericht van ons en kun je op elk gewenst moment langskomen, doordeweeks of in het weekend. Je hoeft niet thuis te blijven, je hebt alles des te sneller in huis en natuurlijk krijg je een lekker kopje koffie van ons.

Belangrijk

De keuze voor het laten bezorgen of zelf afhalen maak je bij het afronden van jouw bestelling. Houd er rekening mee dat, ongeacht welke keuze je maakt, er extra kosten worden gerekend zodra wij een derde partij dienen in te schakelen. Bijvoorbeeld wanneer de meubels niet op een verantwoorde manier naar binnen gaan en er een derde partij moet worden ingehuurd. Wij adviseren jou om hier vooraf over na te denken.