Bourne

Bekijk uitvoering

De Bourne is een minimalistische bank met een retro stijl. De bank is voorzien van een ruim gecapitonneerde rugleuning, dit maakt de bank tijdloos.

Vanaf € 735,00
Levertijd 14 weken
Meer informatie
Hoogte (cm) 86
Diepte (cm) 81
Zithoogte (cm) 40
Zitdiepte (cm) 50
Breedte (cm) 185

Algemene informatieDe Bourne is een minimalistische bank met een retro stijl. De bank is voorzien van een ruim gecapitonneerde rugleuning, dit maakt de bank tijdloos. Deze bank heeft een hoge en korte zit, waardoor langdurig rechtop zitten mogelijk is. Daarnaast is het een vormvaste bank die hoog op de poten staat, hierdoor heeft de bank een luchtige uitstraling. Praktische informatieDe Bourne bank geeft veel steun door de rechte zit. Door de sterke elastische singelbanden in de rug en de Nosag vering in de zitting, is de bank zeer vormvast. Het geeft het gemak om eenvoudig in en uit de bank te komen, mede door de hoge zit. De Bourne is leverbaar in meer dan 100 verschillende stofsoorten en past dus in elke woonruimte. Nieuwsgierig? Kom eens langs in één van onze toonzalen. De uitvoering zoals u in de eerste foto ziet is een 3 zits in de stofgroep C Prijs: €795,- SpecificatiesRompDe romp bestaat uit dragende delen van hardhout met een spaanplaat.VeringDe vering is voorzien van robuuste stalen nosagveren.Vulling De kussens zijn opgebouwd uit hoogelastisch polyether schuim, waarbij de rugkussens zijn voorzien van elastische singelbanden.OnderstelDe houten poot is verkrijgbaar in bruin, zwart of blank.Bescherming en onderhoudAfhankelijk van uw keuze met betrekking tot de stof, kunnen wij u advies geven over het onderhoud. Elke stof- en leersoort is met het juiste product goed te beschermen. AfmetingBreedte arm13 cmHoogte arm64 cmHoogte86 cmDiepte romp81 cmZitdiepte50 cmZithoogte40 cmPoothoogte24 cm

Onze Banken.

Onze ervaring is dat ieder persoon zitcomfort op een andere manier ervaart. Naast persoonlijke voorkeuren heeft ieder model bank zijn eigen kenmerken. Onder andere de romp, opbouw van kussenvulling, zithoogte en zitdiepte zijn bepalend voor het zitcomfort. Ons assortiment is veelzijdig; in onze winkels zijn er verschillende banken, hoekbanken, loungebanken en love seats te vinden. Onze modellen zijn te verkrijgen in verschillende maten, stijlen en prijsklassen.

Kom langs in één van onze vestigingen in Den Haag, Wassenaar of Haarlem, en ervaar de kwaliteit en bekijk het ruime aanbod in hoogwaardige stoffen. Het personeel van Bright Living kan een kundig, persoonlijk en vrijblijvend advies geven.

Ervaar alle mogelijkheden in de showroom

En krijg advies van onze medewerkers

Beeld
Beeld
Beeld

Kom langs en bekijk dit product in het echt