Bourne

Bekijk uitvoering

Afmeting zoals afgebeeld: 185CM x 81CM

Prijs zoals afgebeeld: €1.015,-

Kleinere Bank

Ronde Vorm

Actieve Zit

De Bourne is de ideale bank voor een wat kleinere ruimte. Deze bank met retro stijl geeft een mooie klassieke look aan uw interieur. Door de ruim gecapitonneerde rugleuning is deze bank een echte elegante en tijdloze bank. Deze bank is mooi ruimtelijk en heeft door de rondere uiteindes een sfeervolle uitstraling.

Let op elke stofgroep heeft zijn eigen prijs. De getoonde prijzen zijn vanaf prijzen.

Iproteqt Vlekkenverzekering

Bang om vlekken te maken op je gloednieuwe bank? Met de Iproteqt vlekkenservice impregneer je je bank en kan je zorgeloos genieten van je nieuwe bank. Bij het afsluiten van de verzekering ben je voor 5 jaar verzekerd tegen vlekken en verleng je de constructie service van 2 naar 5 jaar. Heb je een vlek in de bank die er niet in één keer uit gaat? Geen paniek. Via de bijgeleverde QR-code kan je een melding maken en wordt de vlek professioneel gereinigd.

Je ontvangt een bescherm set dat past bij jou opstelling. De kosten voor de sets verschillen per opstelling. Vraag onze adviseurs naar meer informatie.

Vanaf € 905,00
Levertijd 8 weken
Meer informatie
Hoogte (cm) 86,00
Diepte (cm) 81,00
Zithoogte (cm) 49
Zitdiepte (cm) 50
Breedte (cm) 185,00

Algemene informatie

De Bourne is een minimalistische bank met een retro stijl. De bank is voorzien van een ruim gecapitonneerde rugleuning, dit maakt de bank tijdloos. Deze bank heeft een hoge en korte zit, waardoor langdurig rechtop zitten mogelijk is. Daarnaast is het een vormvaste bank die hoog op de poten staat, hierdoor heeft de bank een luchtige uitstraling.

Praktische informatie

De Bourne bank geeft veel steun door de rechte zit. Door de sterke elastische singelbanden in de rug en de Nosag vering in de zitting, is de bank zeer vormvast. Het geeft het gemak om eenvoudig in en uit de bank te komen, mede door de hoge zit. De Bourne is leverbaar in meer dan 100 verschillende stofsoorten en past dus in elke woonruimte. Nieuwsgierig? Kom eens langs in één van onze toonzalen.

Specificaties

Romp De romp bestaat uit dragende delen van hardhout met een spaanplaat.

Vering De vering is voorzien van robuuste stalen nosagveren.

Vulling

De kussens zijn opgebouwd uit hoogelastisch polyether schuim, waarbij de rugkussens zijn voorzien van elastische singelbanden.OnderstelDe houte poot is verkrijgbaar in bruin, zwart of blank.Bescherming en onderhoudAfhankelijk van uw keuze met betrekking tot de stof, kunnen wij u advies geven over het onderhoud. Elke stof- en leersoort is met het juiste product goed te beschermen.

Afmeting

Breedte arm 13 cm

Hoogte arm 64 cm

Hoogte 86 cm

Diepte romp81 cm

Zitdiepte 50 cm

Zithoogte 40 cm

Poothoogte 24 cm

Onze Banken.

Onze ervaring is dat ieder persoon zitcomfort op een andere manier ervaart. Naast persoonlijke voorkeuren heeft ieder model bank zijn eigen kenmerken. Onder andere de romp, opbouw van kussenvulling, zithoogte en zitdiepte zijn bepalend voor het zitcomfort. Ons assortiment is veelzijdig; in onze winkels zijn er verschillende banken, hoekbanken, loungebanken en love seats te vinden. Onze modellen zijn te verkrijgen in verschillende maten, stijlen en prijsklassen.

Kom langs in één van onze vestigingen in Den Haag, Wassenaar of Haarlem, en ervaar de kwaliteit en bekijk het ruime aanbod in hoogwaardige stoffen. Het personeel van Bright Living kan een kundig, persoonlijk en vrijblijvend advies geven.

Ervaar alle mogelijkheden in de showroom

En krijg advies van onze medewerkers

Beeld
Beeld
Beeld

Kom langs en bekijk dit product in het echt