Zig Zag Dressoir Iron

Het Zig Zag Dressoir Iron is een aanwinst voor je interieur. Het visgraatmotief geeft het dressoir een speels effect en maakt dit meubel extra bijzonder. Ook is het dressoir duurzaam omdat er gebruik wordt gemaakt van gerecycled teak hout. Ben jij opzoek naar een uniek en duurzaam dressoir? Dan is het Zig Zag Dressoir Iron zeker iets voor jou!

Materiaal: Teak hout

€ 1.095,00
Levertijd op aanvraag
Meer informatie
Hoogte (cm) 92,00
Diepte (cm) 48,00
Breedte (cm) 210,00

Algemene informatie

Het Zig Zag Dressoir Iron is een model speciaal ontworpen door Bright Living voor jou! Het is een uniek dressoir gemaakt van teakhout en staal. Door het hout in combinatie met de zwarte lades en het stalen frame krijgt het meubel een stoer uiterlijk en er is genoeg plaats in het dressoir om je spullen buiten het zicht in op te bergen.

De Zig Zag collectie bestaat uit een kast, verschillende dressoirs en een tv meubel.

Praktische informatie

Afmetingen (BxDxH): 210x48x92 cm

Materiaalsoort: Teakhout & metalen greepjes

Onderhoud: Schoonmaken met een droge doek

Onze Dressoirs.

Bij het assortiment van onze dressoir en tv-dressoirs kan je prachtige materialen van hoge kwaliteit verwachten. Solide, robuste producten die tegen een stootje kunnen. Toffe designs die net weer even wat anders zijn. We nodigen je van harte uit om de prachtige verschillende natuurlijke houtsoorten in de winkel te bewonderen. Het personeel kan u alles vertellen over de voordelen van onze dressoir

Ervaar alle mogelijkheden in de showroom

En krijg advies van onze medewerkers

Beeld
Beeld
Beeld

Kom langs en bekijk dit product in het echt