Madison Light - Wandkast 116 CM

Wandkast Madison is een stoere wandkast van acacia hout en MDF. De wandkast dankt zijn industriële uitstraling door het hout gecombineerd met het donker metalen frame. Een multifunctionele kast om veel in op te bergen of te stylen.

€ 1.279,00
Levertijd 8 weken
Meer informatie
Hoogte (cm) 190
Diepte (cm) 42
Zithoogte (cm) 2
Breedte (cm) 116

Algemene informatie

Wandkast Madison beschikt over twee deurtjes en drie lades om spullen in op te bergen. Daarnaast is de wandkast geschikt om naar eigen wens in te richten door de verschillende open vakken die gevuld kunnen worden met accessoires.

Deze wandkast is er ook nog in een bredere versie en behoort tot de Madison serie die je perfect met elkaar kunt combineren, van dezelfde lijn is er ook een dressoir en TV-meubel in 2 verschillende maten verkrijgbaar! Tevens is deze serie is ook verkrijgbaar in een andere kleur.

Praktische informatie

Afmetingen (BxDxH): 116x42x190 cm

Materiaalsoort: Acasia hout, MDF & metaal

Afwerking: Gelakt & gecoat

Onderhoud: Schoonmaken met een droge doek

Onze Boekenkasten.

Onze kasten worden veelal geproduceerd van prachtig, natuurlijk, robuust hout. Stoere materialen die een warme uitstralling geven in elk huis. Veel kasten zijn afkomstig van onze eigen ontwerp de "Be Bright" collectie. Teak houten kasten met een uniek design die ieder het V-legal document dragen voor goed gekapt hout en voor een mooi zacht prijsje.

Ervaar alle mogelijkheden in de showroom

En krijg advies van onze medewerkers

Beeld
Beeld
Beeld

Kom langs en bekijk dit product in het echt