Klantenservice

Bestellen en betalen

Bestellen via webshop
Klik bij het artikel van je keuze op de 'bestellen' knop. Klik vervolgens op 'winkelwagen' om het artikel te bestellen. Controleer de bestelling en druk op 'afrekenen'. Log vervolgens in met je account of vul je persoonlijke gegevens in. Bepaal of je de bestelling wilt laten bezorgen of liever wenst af te halen. Kies tot slot een betaalmethode en rond de bestelling af door op 'bestelling plaatsen' te klikken.

Betalen via webshop
Bij brightliving.nl kun je standaard betalen via pin

Indien uw gewenste betaalmethode hier niet tussen staat neem dan contact op met 1 van onze winkels.

 

Bezorgmogelijkheden

Bij Bright Living kan u een keuze maken uit 4 verschillende leveringen, namelijk:

Free Delivery
Klein meubulair dat via onze pakketdienst kunnen worden bezorgd, kunnen gratis bezorgd worden. 

Basic Delivery
Voor € 39,- leveren wij in Nederland over de drempel. Je bestelling wordt niet geinstalleerd en ook het verpakkingsmateriaal laten wij achter. Grote meubels dien je zelf in elkaar te zetten, indien nodig. Deze bezorgoptie wordt uitgevoerd door een externe partij (pakketpost) of door één bezorger van Bright Living.

Bright Delivery
Voor € 99,- leveren wij je bestelling netjes thuis. Wij brengen alles netjes binnen en plaatsen de meubels op de gewenste plek(ken). We zetten de meubelszorgvuldig in elkaar en nemen het verpakkingsmateriaal weer mee terug. Deze bezorgoptie wordt te allen tijde uitgevoerd door twee bezorgers van Bright Living.

Afhalen in één van onze showrooms

Mocht je in de gelegeheid zijn om je bestelde producten zelf op te halen in één van onze showrooms? Dat is mogelijk! Laat onze specialisten weten waar je de bestelde producten wilt ophalen, dan zorgen wij dar het op de juiste locatie aankomt. 

Beeld