Madison Light - Dressoir

Dressoir Madison is een leuk stoer dressoir van acacia hout en MDF. Het dressoir dankt zijn industriële uitstraling door het hout gecombineerd met het donker metalen frame. Een multifunctioneel meubel om veel in op te bergen en te stylen.

€ 999,00
Levertijd 2 weken
Meer informatie
Hoogte (cm) 70
Diepte (cm) 42
Breedte (cm) 220

Algemene informatie

Dressoir Madison light is een elegant meubel van acacia hout en MDF met een donker metalen frame. De combinatie van het hout en het donker metalen frame maakt dat het dressoir een prachtige industriële uitstraling krijgt.

Het dressoir beschikt over twee deurtjes en drie lades voor het opbergen van spullen. Daarnaast is door zijn lengte het meubel erg geschikt om te decoreren. Het dressoir behoort tot de Madison serie die naast dit meubel nog meer meubelen in de collectie heeft. Ook is deze complete serie verkrijgbaar in een andere kleur.

Praktische informatie

Afmetingen (BxDxH): 220x42x70 cm

Materiaalsoort: Acasia hout, MDF & metaal

Afwerking: Gelakt & gecoat

Onderhoud: Schoonmaken met een droge doek

Onze Dressoirs.

Bij het assortiment van onze dressoir en tv-dressoirs kan je prachtige materialen van hoge kwaliteit verwachten. Solide, robuste producten die tegen een stootje kunnen. Toffe designs die net weer even wat anders zijn. We nodigen je van harte uit om de prachtige verschillende natuurlijke houtsoorten in de winkel te bewonderen. Het personeel kan u alles vertellen over de voordelen van onze dressoirs.

Ervaar alle mogelijkheden in de showroom

En krijg advies van onze medewerkers

Beeld
Beeld
Beeld

Kom langs en bekijk dit product in het echt