Odense

Bekijk uitvoering

De Odense is een strakke bank die door de losse voorzetkussens een wat zachtere uitstraling heeft.
De bank is dus goed te combineren met verschillende interieurstijlen. De strakke poten van de bank zorgen ervoor dat de bank erg luchtig in de ruimte staat.

Het showroommodel op de foto is een 2,5 ZITS ARM L/R + OTM ELEMENT SMALL L/R in stofgroep A; €2174,-

Let op elke stofgroep heeft zijn eigen prijs.
De getoonde prijzen zijn vanaf prijzen.

Iproteqt Vlekkenverzekering

Bang om vlekken te maken op je gloednieuwe bank? Met de Iproteqt vlekkenservice impregneer je je bank en kan je zorgeloos genieten van je nieuwe bank. Bij het afsluiten van de verzekering ben je voor 5 jaar verzekerd tegen vlekken en verleng je de constructie service van 2 naar 5 jaar. Heb je een vlek in de bank die er niet in één keer uit gaat? Geen paniek. Via de bijgeleverde QR-code kan je een melding maken en wordt de vlek professioneel gereinigd.

Je ontvangt een bescherm set dat past bij jou opstelling. De kosten voor de sets verschillen per opstelling. Vraag onze adviseurs naar meer informatie.

Vanaf € 2.174,00
Levertijd 14 weken
Meer informatie
Hoogte (cm) 75
Diepte (cm) 227
Zithoogte (cm) 43
Zitdiepte (cm) 71
Breedte (cm) 292

Onze Banken.

Onze ervaring is dat ieder persoon zitcomfort op een andere manier ervaart. Naast persoonlijke voorkeuren heeft ieder model bank zijn eigen kenmerken. Onder andere de romp, opbouw van kussenvulling, zithoogte en zitdiepte zijn bepalend voor het zitcomfort. Ons assortiment is veelzijdig; in onze winkels zijn er verschillende banken, hoekbanken, loungebanken en love seats te vinden. Onze modellen zijn te verkrijgen in verschillende maten, stijlen en prijsklassen.

Kom langs in één van onze vestigingen in Den Haag, Wassenaar of Haarlem, en ervaar de kwaliteit en bekijk het ruime aanbod in hoogwaardige stoffen. Het personeel van Bright Living kan een kundig, persoonlijk en vrijblijvend advies geven.

Ervaar alle mogelijkheden in de showroom

En krijg advies van onze medewerkers

Beeld
Beeld
Beeld

Kom langs en bekijk dit product in het echt