Solido Cabinet

Deze wandkast is de perfecte aanvulling op je interieur en is bovendien ook heel erg functioneel. In de kast kun je verschillende spullen zoals boeken of glazen kwijt. Je creëert dankzij deze kast ook meteen orde in huis. De kast heeft een handige deur en een strakke vormgeving. Hierdoor past de kast prima in elke interieurstijl, maar komt vooral goed tot uiting in een moderne en landelijke stijl. Dit kabinet heeft een neutrale kleur en is daardoor makkelijk te combineren met andere meubelen en kleuren.

€ 899,00
Levertijd 2 weken
Meer informatie
Hoogte (cm) 197
Diepte (cm) 40
Breedte (cm) 66

Algemene informatie

De robuuste Solido-serie is een stoere collectie meubels voor in het hele huis. De serie is gemaakt van mango-hout en is afgewerkt met zware, metalen details. Het hout heeft een prachtige rode ondertoon. De kabinet kast heeft 1 deur met daarachter legplanken, genoeg opbergruimte dus. Ook is kast bijzonder goed te combineren met de bijpassende boekenkast, Tv-kast of eetkamertafel.

Praktische informatie

Afmetingen (BxDxH): 66x40x197 cm

Materiaalsoort: Mangohout & metaal

Afwerking: Gelakt hout, geverfd metaal

Onderhoud: Schoonmaken met een vochtige/droge doek

Onze Kasten.

Onze kasten worden veelal geproduceerd van prachtig, natuurlijk, robuust hout. Stoere materialen die een warme uitstralling geven in elk huis. Veel kasten zijn afkomstig van onze eigen ontwerp de "Be Bright" collectie. Teak houten kasten met een uniek design die ieder het V-legal document dragen voor goed gekapt hout en voor een mooi zacht prijsje.

Ervaar alle mogelijkheden in de showroom

En krijg advies van onze medewerkers

Beeld
Beeld
Beeld

Kom langs en bekijk dit product in het echt