Stockholm

Bekijk uitvoering

De Stockholm is de ideale plof bank!

Gezellig voor het hele gezin.

Vanaf € 1.145,00
Levertijd 14 weken
Meer informatie
Diepte (cm) 171
Zithoogte (cm) 43
Zitdiepte (cm) 58
Breedte (cm) 291

Algemene informatieEen stijlvolle en zachte plofbank voor een zacht prijsje!Door haar vele kussens heel uitnodigend om je lekker in te nestelen, en nog praktisch ook. Alle hoezen zijn los te maken waardoor ze gemakkelijk te reinigen zijn.In veel verschillende opstellingen te verkrijgen waardoor de Stockholm elk formaat kamer kan transformeren tot een gezellige zithoek.Praktische informatieDe vullingen zijn veerkrachtig en zeer elastisch. Hierdoor kun je lekker wegzakken in de kussens maar veren zij weer terug naar hun oorspronkelijke vorm. Desalniettemin is er een keuze in meer dan 100 verschillende stof- en leersoorten.SpecificatiesRompDe romp bestaat uit beuken regels in combinatie met een milieuvriendelijke vezelplaat.VeringDe vering is voorzien van robuuste stalen nosagveren, waarbij het frame massief en dun is.Zitkussen De kussens zijn opgebouwd uit hoogelastisch en steviger polyether schuim.RugkussenDe kussens zijn opgebouwd uit hoogelastisch polyether schuim, waarbij de rugkussens zijn voorzien van elastische singelbanden.OnderstelDe metalen poot is leverbaar in een matzwarte poedercoat of met een geborsteld staal afwerking.Bescherming en onderhoudAfhankelijk van uw keuze met betrekking tot de stof, kunnen wij u advies geven over het onderhoud. Elke stof- en leersoort is met het juiste product goed te beschermen. AfmetingBreedte arm25 cmHoogte arm62 cmHoogte 87 cmDiepte romp97 cmZitdiepte69 cmZithoogte43 cmPoothoogte13 cm

Onze Banken.

Onze ervaring is dat ieder persoon zitcomfort op een andere manier ervaart. Naast persoonlijke voorkeuren heeft ieder model bank zijn eigen kenmerken. Onder andere de romp, opbouw van kussenvulling, zithoogte en zitdiepte zijn bepalend voor het zitcomfort. Ons assortiment is veelzijdig; in onze winkels zijn er verschillende banken, hoekbanken, loungebanken en love seats te vinden. Onze modellen zijn te verkrijgen in verschillende maten, stijlen en prijsklassen.

Kom langs in één van onze vestigingen in Den Haag, Wassenaar of Haarlem, en ervaar de kwaliteit en bekijk het ruime aanbod in hoogwaardige stoffen. Het personeel van Bright Living kan een kundig, persoonlijk en vrijblijvend advies geven.

Ervaar alle mogelijkheden in de showroom

En krijg advies van onze medewerkers

Beeld
Beeld
Beeld

Kom langs en bekijk dit product in het echt