Beau - Ochre

De draaibare eetkamerstoel Beau heeft een luxe uitstraling. De stoel is bekleed met een zachte velvet stof en heeft een zwart onderstel. De stoel is draaibaar.

De Beau stoel is verkrijgbaar in de kleuren grijs, ochre, groen, roze en zwart. Combineer de kleuren voor een speels effect.

Iproteqt Vlekkenverzekering

Bang om vlekken te maken op je gloednieuwe stoel? Met de Iproteqt vlekkenservice impregneer je je stoel en kan je zorgeloos genieten van je nieuwe stoel. Bij het afsluiten van de verzekering ben je voor 5 jaar verzekerd tegen vlekken en verleng je de constructie service van 2 naar 5 jaar. Heb je een vlek in de stoel die er niet in één keer uit gaat? Geen paniek. Via de bijgeleverde QR-code kan je een melding maken en wordt de vlek professioneel gereinigd.

€ 159,00
Op voorraad
binnen enkele dagen in huis
Meer informatie
Hoogte (cm) 87,00
Height armrest 68
Diepte (cm) 59,00
Zithoogte (cm) 48
Zitdiepte (cm) 43
Breedte (cm) 51,00

Algemene informatie:

Afmetingen (BxDxH): 50x63x87 cm

Materiaalsoort: Velvet & metaal

Afwerking: Gecoat

Onze Stoelen zonder arm.

Bright Living heeft een ruim aanbod aan stoelen. Van stoelen die snel leverbaar zijn tot stoelen die u volledig naar eigen wens kan customizen. Bright Living werkt samen met de beste merken. Buiten deze samenwerking heeft Bright Living ook een eigen stoelen collectie "Be Bright". Bewonder deze collectie in één van onze showrooms. 

Ervaar alle mogelijkheden in de showroom

En krijg advies van onze medewerkers

Beeld
Beeld
Beeld

Kom langs en bekijk dit product in het echt