Jimmi (Set van 2)
Set van 2 vintage koffietafels van gekleurd hout en een metalen frame
€ 238,00

Andere kleuren:

Levertijd: 1- 3 weken

Naam Jimmi (Set van 2)
Levertijd 1- 3 weken
Artikelnummer 555000800
merk Brix
Materiaal Hout
Type Poten Metaal

Deze stoere bijzettafels zijn de momenteel de absolute hardlopers in de categorie salontafels. Prachtig gekleurd hout, een half- open metalen frame en twee verschillende hoogtes zorgt ervoor dat de één niet zonder de ander kan. Goed te combineren met verschillende interieurstijlen en uiteraard ook in te zetten als bijzettafel. De afmetingen van de grote variant zijn: 76 x 76 x 48 cm en die van de kleine: 60 x 60 x 40 cm.

Mango hout
Een product van mango hout is altijd uniek. Het heeft een fijne nerf en een warme uitstraling. Mango hout is een duurzame houtsoort en kan niet vergeleken worden met andere houtsoorten zoals eiken of teak. Andere houtsoorten hebben over het algemeen veel tijd nodig om te groeien, maar de mangoboom groeit in een relatief korte periode erg hoog en de stam heeft vaak een flinke diameter waardoor het perfect geschikt is voor de meubel industrie.

De mango boom is één van de grootste fruitbomen ter wereld en is te vinden in Zuidoost-Azië, zowel in het wild als op grote plantages. Vanwege de vruchtdragende levensduur worden deze bomen continu aangeplant en zodra de vruchtproductie minder wordt, worden de bomen op de plantages gekapt. Hierdoor wordt het hout als zeer milieuvriendelijk beschouwd. Mango hout staat voor kracht en is dus absoluut een goede keuze.

Stel een vraag over Jimmi (Set van 2)
Gerelateerde artikelen