Napels 2 zits Bamboe - Taupe - Non-water Resistance Inclusief Kussens

De Outdoor Bamboo collectie is uniek en heeft een luchtige vintage uitstraling. Deze ruime 2 zitter is ideaal voor dat ene hoekje in je tuin of op je terras. De collectie is verkrijgbaar inclusief zit- en rugkussens. De kussens zijn voorzien van een Spunpoly buitenstof. De vulling is voorzien van een standaard schuim. De kussens kunnen niet buiten blijven. We raden dan ook aan deze na gebruik op te bergen.

Combineer deze 2 zitter met de andere Outdoor Bamboo serie en maak je set compleet!

Speciale prijs € 395,00 € 565,00
Levertijd 2 weken
Meer informatie
Hoogte (cm) 70,00
Diepte (cm) 80,00
Breedte (cm) 120,00

Algemene informatie:

De Outdoor Bamboo serie is vanuit de fabriek beschermd met Bamboo Protectie. Bamboo is een natuurproduct en reageert op de omgeving. Door de verandering in het weer en omgeving kan het bamboo verkleuren. Dit is niet te voorkomen en hoort bij de charme van het product.

Afmeting:120x80x70

Kleur: Taupe

Materiaal: Bamboo , spunpoly & standard foam cushion

Garantie: Twee jaar op constructie- en/of fabricagefouten

Onze Tuin.

Onze tuinmeubelen bestaan veelal uit prachtig natuurlijk teak hout. Het teak hout heeft mooie warme uitstraling afkomstig van de plantage in Indonesië.Duurzame meubelen met het V-legal document.  Onze teak meubelen uit eigen import zijn opgeschuurd en vervolgens gepolijst hierdoor krijgen ze de mooie natuurlijke look. Dit helpt ook in het onderhoud, bij langdurig buitenstaan krijgt het meubelstuk de gewenste zilveren verweer, zonder dat het hout beschadigd wordt.

Ervaar alle mogelijkheden in de showroom

En krijg advies van onze medewerkers

Beeld
Beeld
Beeld

Kom langs en bekijk dit product in het echt