CHARLES TUINSTOEL - RATTAN GREY - INCL KUSSEN

Onze Charles tuinstoel is heeft een heerlijke zit om lekker lang te tafelen. Hij oogt gezellig en luchtig bij elke tuintafel.

Speciale prijs € 125,10 Normale prijs € 139,00
Op voorraad
binnen enkele dagen in huis
Meer informatie
Hoogte (cm) 83,5
Diepte (cm) 60
Breedte (cm) 59,5

Onze Charles tuinstoel is heeft een heerlijke zit om lekker lang te tafelen. Hij oogt gezellig en luchtig bij elke tuintafel.

Door het gebruik van dubbel rond wicker en behandeld acacia hout is de stoel sterk en kan de Charles tuinstoel goed buiten blijven.

Het kussen is "Blended Black" en is waterafstotend wel is raadzaam om het kussen bij regen naar binnen te halen, hierdoor is er langer plezier van het kussen.

De Charles tuinstoel is door zijn prijs kwaliteit verhouding een echte tuintopper bij Bright Living.

Bijna altijd wel te bewonder in 1 van onze meubelwinkels.

Onze Tuinstoelen.

Onze tuinmeubelen bestaan veelal uit prachtig natuurlijk teak hout. Het teak hout heeft mooie warme uitstraling afkomstig van de plantage in Indonesië.Duurzame meubelen met het V-legal document.  Onze teak meubelen uit eigen import zijn opgeschuurd en vervolgens gepolijst hierdoor krijgen ze de mooie natuurlijke look. Dit helpt ook in het onderhoud, bij langdurig buitenstaan krijgt het meubelstuk de gewenste zilveren verweer, zonder dat het hout beschadigd wordt.

Ervaar alle mogelijkheden in de showroom

En krijg advies van onze medewerkers

Beeld
Beeld
Beeld

Kom langs en bekijk dit product in het echt