Interieur│Woontrends voorjaar 2022

De zomer is weer aangebroken en dat betekent tijd voor nieuwe trends! Na de winter en de grijze maanden heeft iedereen wel zin in een fris interieur. Wooninspiratie doet men altijd wel ergens op. Maar het samen brengen tot een geheel kan soms heel lastig zijn. Meubelwinkel Bright Living is een veelzijdige, eigentijdse en unieke winkel met een breed assortiment aan meubels. We willen dat iedereen kan genieten van een gezellig en knus interieur, waar u zich thuis voelt. Of u nou op zoek bent naar een compleet nieuw interieur of toch alleen een bank, we zullen te allen tijden samen met u op zoek gaan naar die ene combinatie die bij u past! Kom langs bij één van onze showrooms en laat u inspireren en adviseren.

Black Bamboe

Bamboe is niet meer weg te denken uit de huidige woontrends. Het is een natuurlijk product dat in vele stijlen en producten wordt aangeboden. Tijdloos, natuurlijk en rustig. Dit zijn de woorden die bij ons op komen wanneer we naar de Cabinet Eden - Bamboe kijken. Het bamboe gecombineerd met het zwarte mango hout geeft het product meer uitstraling en zorgt ervoor dat het rotan beter tot zijn recht komt.

Beeld
Beeld

Natural White Feeling

Wit, de kleur die op zich zelf voor een rustige en clean sfeer zorgt. Een perfecte basis kleur. Hoe voorkom je dat het te wit en te saai wordt? Door gekleurde items toe te voegen en te spelen met contrasten, zorgt u voor een rustige sfeer met accenten. Door deze rustige items te combineren met diverse stoffen en leersoorten is het mogelijk dimensie te geven aan een witte ruimte. De Deli Large Brown is zo’n item dat perfect past in een serene rustige witte ruimte. Combineer de Deli Large Brown met de Candle Holder Squand Medium – Beige.

Outdoor Fun

De zomer is eindelijk daar. Tijd om tuin, balkon, dakterras of voortuin op te fleuren met het mooiste tuinmeubilair en accessoires. De tuin is een belangrijke ruimte geworden en daar brengen we veel tijd in door. De buitenruimte is een relaxte plek om tot rust te wanen. Breng sfeer en kleur aan met de kleurrijke tuin set van Zuiver. De Garden set Vondel is ideaal om heerlijk met vrienden en familie te tafelen op de warme zomeravonden. De rotan/bamboe stijl komt ook terug in de tuin. Denk aan onze bamboe buitencollectie. Creëer hiermee een rustige oase

Beeld