Advies

Onze favoriete woontrends van 2021

Wooninspiratie doe je altijd wel ergens op. Maar het samen brengen tot een geheel kan soms heel lastig zijn. Meubelwinkel Bright Living is een veelzijdige, eigentijdse en unieke winkel dat een breed assortiment aan meubels aanbiedt. We willen dat iedereen kan genieten van een gezellig knus interieur, waar je je thuis voelt. Of je nou op zoek bent naar een compleet nieuw interieur of toch alleen een bank, we zullen ten alle tijden samen met u op zoek gaan naar die ene combinatie die bij je past! Kom langs bij één van onze showrooms en laat je inspireren en adviseren.

Woontrend - Black is back

Toe aan een nieuw statement?
Kies dan voor een open zwarte kast. Wandkast Jax is zowel te gebruiken als roomdivider en als wandkast!
Een open frame zorgt ervoor dat de wandkast wat luchtiger wordt. Deze kast is dus ideaal in wat kleinere ruimtes of als je niet een te zware kast in jouw interieur wilt. Combineer deze zwarte kast met lichte accessoires en groene planten, en maak het persoonlijk door je eigen persoonlijke schatten erin ten toon te stellen. 

Beeld
Beeld

Woontrend 2021 - Messing 

Goud en messing blijven de favoriet voor vele. Gelukkig is deze trend nog niet weg te denken in de woontrends. De luxe uitstraling kan in veel woonstijlen gecomineerd worden. Van rustig, natuurlijk tot uitbundig met veel kleur. De Console Table Zodiac is een mooi voorbeeld. Strak met ronde vormen. Te combineren in een chique en strakke omgeving maar ook in een warme cosi sfeer. Combineer deze prachtige Console Table met de Vase Hari Fat vaas en een mooie spiegel en je hoekje is helemaal compleet!

Woontrend 2021 - Verbindende Vloerkleden

Vloerkleden zorgen ervan dat er verbinding ontstaat in je interieur!

Welke stijl je ook zoekt, bij Bright Living vind je zeker het perfecte vloerkleed, kies voor je voor vintage of toch klassiek?

Mocht je vloerverwarming hebben, geen zorgen onze vloerkleden zijn hier tegen opgewassen.

Kies bijvoorbeeld voor Vloerkleed Mahal, verkrijgbaar in drie kleuren en twee maatvoeringen.

 

 


Beeld