Advies

Woontrends zomer 2020

Wooninspiratie doe je altijd wel ergens op. Maar het samen brengen tot een geheel kan soms heel lastig zijn. Meubelwinkel Bright Living is een veelzijdige, eigentijdse en unieke winkel dat een breed assortiment aan meubels aanbiedt. We willen dat iedereen kan genieten van een gezellig knus interieur, waar je je thuis voelt. Of je nou op zoek bent naar een compleet nieuw interieur of toch alleen een bank, we zullen ten alle tijden samen met u op zoek gaan naar die ene combinatie die bij je past! Kom langs bij één van onze showrooms en laat je inspireren en adviseren.

Woontrend 2020: Touch of Elegance

Elegante rondingen maken een herintrede in het interieur van 2020 en worden versterkt door diepe kleurtinten. De woontrend Touch of Elegance kenmerkt zich door organische vormen, ronde elementen en ovalen blikvangers. Gedurfde, diepe kleuren als zwart, aubergine, bordeaux en donkerblauw zetten de zachte vormen kracht bij en geven het interieur een klassieke touch. Combineer voor een speels lijnenspel ronde vormen met strakke elementen en geef je het interieur van 2020 een elegant karakter.

Beeld
Beeld

Woontrend- Natural Clay

Een lichte basis

Breng de schoonheid van de natuur in huis met de woontrend van 2020: Natural Clay. Frisse wittinten, een schakering van aardse kleuren en eerlijke, natuurlijke materialen vormen het uitgangspunt voor deze pure woonstijl. Aangevuld met zwarte accenten en grote planten vervult deze woontrend de behoefte ons terug te trekken en rust en ontspanning te vinden in de natuur. Op de wanden en vloer voeren lichte kleuren als wit, taupe en grijs de boventoon om zo een verrassend contrast te creëren tussen kleuren en materiaalgebruik.

De Kubu Mirror van Dutchbone of een mooie Rotan Dining Chair zorgen voor een mooie natuurlook in uw huis.

Beeld
Beeld

Marmeren meubels

Wij krijgen er maar geen genoeg van: marmer in huis. Het straalt luxe uit en kan makkelijk gecombineerd worden in je interieur. De marmeren woontrend gaat al een paar seizoenen mee, maar nog steeds worden er nieuwe items aan collecties toegevoegd. Het blijft mooi materiaal! Wij genieten nog steeds van dit fijne natuursteen en hebben de mooiste inspiratie voor je op een rij gezet.

Marmer is makkelijk te combineren met andere materialen en vloeit daarom mooi over in je interieur. Je hoeft dus niet bang te zijn om meteen voor een marmeren meubel te gaan; het kan eigenlijk niet mis gaan. Marmer straalt rust en eenvoud uit, geeft je interieur een prachtig karakter en net dat beetje extra. Het materiaal wordt ook vaak gecombineerd met hout en staal, twee verschillende materialen die beiden zorgen voor een andere look. Marmer en hout zorgen samen voor een warme uitstraling en de combinatie marmer en staal heeft een industrieel tintje.

Beeld