Advies

Onze favoriete woontrends van 2021

Wooninspiratie doe je altijd wel ergens op. Maar het samen brengen tot een geheel kan soms heel lastig zijn. Meubelwinkel Bright Living is een veelzijdige, eigentijdse en unieke winkel dat een breed assortiment aan meubels aanbiedt. We willen dat iedereen kan genieten van een gezellig knus interieur, waar je je thuis voelt. Of je nou op zoek bent naar een compleet nieuw interieur of toch alleen een bank, we zullen ten alle tijden samen met u op zoek gaan naar die ene combinatie die bij je past! Kom langs bij één van onze showrooms en laat je inspireren en adviseren.

Woontrend - Cosy Quarantaine Winter 2021

Loveseats, de ultieme lounge!

Mocht je twijfelen tussen een 2 zits bank en een fauteuil, kies dan voor een loveseat!

Als je de loveseat voor jezelf hebt kan je heerlijk languit zitten of liggen, maar als je hem deelt met iemand kan je toch nog makkelijk met z’n tweeën heerlijk relaxen.

Zeker nu we meer thuis zijn heeft iedereen toch behoefte aan een heerlijke plek thuis waar je lekker kan werken, tv kijken of lezen!

Loveseat Summer van Zuiver is makkelijk te combineren in de woonkamer, zet hem in de erker of tegenover de bank of zet hem schuin in de ruimte om de zitkamer te scheiden van de eetkamer.

Beeld
Beeld

Woontrend 2021 - Wonderfull Wall Lamps

Wandlampen zijn perfect voor de opvulling van trappenhallen,

gangpaden of als algemene verlichting.

Voor het creëren van een goede sfeer kan je gebruik maken van messing wandverlichting, het geeft een speelse uitstraling en kan net dat puntje op de i zijn om je interieur af te maken.

Wandlamp Lily van Dutchbone is makkelijk in omgang, je draait de lamp en kantelt de kap in de juiste richting.

Woontrend 2021 - Verbindende Vloerkleden

Vloerkleden zorgen ervan dat er verbinding ontstaat in je interieur!

Welke stijl je ook zoekt, bij Bright Living vind je zeker het perfecte vloerkleed, kies voor je voor vintage of toch klassiek?

Mocht je vloerverwarming hebben, geen zorgen onze vloerkleden zijn hier tegen opgewassen.

Kies bijvoorbeeld voor Vloerkleed Mahal, verkrijgbaar in drie kleuren en twee maatvoeringen.

 

 


Beeld