Advies

Onze favoriete woontrends van 2020

Wooninspiratie doe je altijd wel ergens op. Maar het samen brengen tot een geheel kan soms heel lastig zijn. Meubelwinkel Bright Living is een veelzijdige, eigentijdse en unieke winkel dat een breed assortiment aan meubels aanbiedt. We willen dat iedereen kan genieten van een gezellig knus interieur, waar je je thuis voelt. Of je nou op zoek bent naar een compleet nieuw interieur of toch alleen een bank, we zullen ten alle tijden samen met u op zoek gaan naar die ene combinatie die bij je past! Kom langs bij één van onze showrooms en laat je inspireren en adviseren.

Woontrend 2020 – Vintage lovers

Één van de meest tijdloze woontrends van dit moment blijft wat ons betreft de Vintage stijl.

Combineer oude items met nieuw, of andersom!

De vintage stijl is herkenbaar door het donkere hout, en kleuren zoals oker geel en groen.

Plof neer op een velvet bekleden bank en geniet van de ouderwetse gezelligheid.

Beeld
Beeld

Woontrend 2020 - Touch of blue

Een strak interieur met als basis zwart en wit, waar een knal kleur als blauw pit komt brengen.

Nederlanders houden van blauw, dat weten we allemaal, voeg deze vertrouwde kleur in jouw zwart witte basis. Combineer klassieke vormen met eigentijdse accessoires in een velle kleur en voila een nieuw statement is geboren!

Woontrend 2020 - Warme winter

De aarde tinten, warm hout en sfeer geeft je huis een gezellige uitstraling. Creëer zelf een warme winter door donkere kleuren in combinatie met velvet en hout toe te passen. 

Het ruwe randje en imperfectie geven het interieur karakter. Uiteraard doet verlichting ook veel. Een eyecatcher zoals de Pina vloerlamp zorgt echt voor die extra dimentie. 

 


Beeld