Interieur│Woontrends winter 2021-2022

Wooninspiratie doe je altijd wel ergens op. Maar het samen brengen tot een geheel kan soms heel lastig zijn. Meubelwinkel Bright Living is een veelzijdige, eigentijdse en unieke winkel dat een breed assortiment aan meubels aanbiedt. We willen dat iedereen kan genieten van een gezellig knus interieur, waar je je thuis voelt. Of je nou op zoek bent naar een compleet nieuw interieur of toch alleen een bank, we zullen ten alle tijden samen met u op zoek gaan naar die ene combinatie die bij je past! Kom langs bij één van onze showrooms en laat je inspireren en adviseren.

Rust en geborgenheid

Organische vormen, rustige kleuren en eenheid zijn de woorden voor 2022. Natuurlijke materialen in combinatie met zachte stoffen zorgen voor een rustige en geborgen omgeving. Iets waar we tegenwoordig naar verlangen. Kies voor een half ovale eettafel met een half ronde eetkamerstoel in een licht taupe kleur. Stijl het af met de mooiste accessoires van diverse materialen. Neem bijvoorbeeld onze Eettafel Tabassum. Deze eikenhouten eettafel heeft een mooie organische vorm met een slanke uitstraling. Combineer de Eettafel Tabassum met de Eetkamerstoel Santos en je maakt je look compleet.

Beeld
Beeld

Romantisch of Klassiek

Deze stijlen worden vaak door elkaar gehaald. Toch lijken ze een beetje op elkaar. Bij klassiek denk je al snel aan luxe. Meubels van hoogwaardige kwaliteit, kroonluchters, sierlijk of fluweel. Strakke lijnen en sierlijke ornamenten. De rustige kleuren horen hier uiteraard ook bij. Je waant je in een ruimte van symmetrie, luxe materialen en stoffen. Als je aan romantisch denkt denk je al snel aan dromerig inrichting. De zachte pastel kleuren, de kussens, dekens of kaarsen. De kleuren roze, rood, beige of oranje geven een rustige uitstraling aan de ruimte en zorgen voor dat romantische gevoel.

Meubels met een 'oud' tintje

Tegenwoordig zijn meubels gebaseerd op vroeger niet meer weg te denken. Deze trend blijven we terug zien in het interieur. Nieuwe meubels maar met een tintje ouderwets. De donkere kleur van het hout. Het karakter van het ontwerp. Allemaal zorgen ze voor een nostalgische sfeer en gevoel tijdens de koude winterdagen. Kies bijvoorbeeld voor onze Elias dressoir. Dit dressoir is gemaakt van Mango hout. Voor een echt Retro gevoel. Maak de look af en combineer het met diverse maten aan vazen of retro gouden accenten.

Beeld