Bezorging door heel Nederland!

Bezoek ook onze fysieke winkels in Den Haag, Wassenaar en Haarlem!

Veelzijdig, uniek en een tikkeltje eigenwijs!

Je winkelwagen

De winkelwagen is leeg

Verantwoordelijkheid en verwerking van persoonsgegevens
Bright Living is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens en acht een goede omgang met deze gegevens van groot belang. De gegevens worden zorgvuldig verwerkt en beveiligd, in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Principes van verwerking
Bright Living houdt zich aan de volgende principes:

  • Duidelijke vermelding van de doeleinden van gegevensverwerking via deze privacyverklaring.
  • Beperking van de verzameling van persoonsgegevens tot wat noodzakelijk is voor de vastgestelde doeleinden.
  • Verwerking van persoonsgegevens met toestemming van de betrokkene, indien vereist.
  • Respecteren van rechten van betrokkenen om inzage te krijgen, gegevens te corrigeren of te verwijderen.

Publicatie en verstrekking aan derden
Gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet gepubliceerd. Ze worden niet aan derden verstrekt, behalve via meetinstrumenten zoals cookies van Google Analytics,  Facebook. Bezoekers kunnen de cookiebeleiden van deze partijen op hun websites vinden.

Beveiligingsmaatregelen
Om persoonsgegevens te beschermen, zijn diverse technische en organisatorische maatregelen genomen, waaronder:

  • Geheimhouding door personen die toegang hebben tot de gegevens.
  • Beleid voor gebruikersnamen en wachtwoorden.
  • Regelmatige back-ups van persoonsgegevens.
  • Informeren van medewerkers over het belang van gegevensbescherming.
  • Gebruik van SSL-beveiligde verbindingen.

Wijzigingen in de privacyverklaring
Bright Living kan deze privacyverklaring wijzigen. Het is aan te raden om de verklaring regelmatig te raadplegen voor updates.

Rechten van betrokkenen
Betrokkenen hebben recht op inzage, rectificatie of verwijdering van hun persoonsgegevens. Ze kunnen bezwaar maken tegen verwerking of verzoeken om gegevensoverdracht. Identificatie kan worden gevraagd voordat verzoeken worden behandeld. Toestemming voor verwerking kan altijd worden ingetrokken.

Klachten
Klachten over gegevensverwerking kunnen direct bij Bright Living worden ingediend. Indien geen oplossing wordt gevonden, kan een klacht worden ingediend bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Er kan contact opgenomen worden met webshop@brightliving.nl voor verdere afhandelingen

Website en cookies
Bij gebruik van de website worden gegevens gedeeld via cookies of zelf ingevoerde gegevens (bijvoorbeeld voor nieuwsbrieven). Persoonsgegevens worden uitsluitend bewaard en gebruikt voor de gevraagde dienst.

Nieuwsbrief en contactformulier
Wij bieden een nieuwsbrief waarmee wij geïnteresseerden informeren over onze standpunten, projecten, producten en/of diensten. Uw e-mailadres wordt slechts met uw voorafgaande toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Iedere nieuwsbrief bevat een link waarmee u zich kunt afmelden.

Als u een contactformulier op de website invult, of ons een e-mailbericht stuurt, dan worden de gegevens die u ons toestuurt bewaard zolang als naar de aard van het formulier of de inhoud van uw e-mailbericht nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling daarvan.

De nieuwsbrief zal informatie verstrekt worden van de meubelwinkels van Bright Living. Bright Living Haarlem, Bright Living Den Haag en Bright Living Wassenaar.
Verschillende producten kunnen zichtbaar worden getoond, zoals; Banken, tafels, stoelen, dressoirs, kasten, vloerkleden, lampen en accessoires.

Google Analytics
Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Die kennis gebruiken wij om onze website te optimaliseren voor onze bezoekers. Met Google hebben wij een bewerkersovereenkomst gesloten om afspraken te maken over de omgang met onze data. Verder hebben wij Google niet toegestaan de verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten en tot slot laten wij de IP-adressen anonimiseren.

Websites van derden
Deze privacyverklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met de site www.brightliving.nl zijn verbonden. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Wij raden u aan de privacyverklaring van deze websites te lezen alvorens van deze websites gebruik te maken.

Beeldmateriaal
Tijdens winkelbezoek aan Bright Living kan door beeldmakers van verschillende medewerkers foto- en filmmateriaal worden gemaakt. Deze beelden gepubliceerd worden via print of digitale kanalen. Op deze beelden kan u bedoeld of onbedoeld worden vastgelegd. Mocht u dit als een probleem ervaren, raden wij u aan dit te melden via de mail; webshop@brightliving.nl

 

CRM SYSTEEM I-ONE

Klanten
Wij hebben van onze klanten de naam, het e-mailadres, het postadres (in sommige gevallen het privé-adres) en de betreffende organisatie opgeslagen. Deze heeft Bright Living nodig om producten af te leveren op het overeengekomen leveringsadres en om andere communicatie middelen te versturen,  verschillende mails zoals; goederen binnen, leveringsnotificatie, offertes, brochures, facturen, serviceopdrachten en orderbevestigingen.

Dergelijk informatie mag door Bright Living worden opgeslagen en gebruikt worden. Overeenkomstig met de wetgeving op het gebied van gegevensbescherming, maar zal niet worden geopenbaard aan derde.

Relaties o.a Leveranciers
Wij hebben van relaties persoonsgegevens vastgelegd. Naam, relatienaam, titel,  adres, e-mailadres, geslacht, telefoonnummer zijn vastgelegd om contact op te nemen en om informatie op te sturen. Wij bewaren deze gegevens tot de relatie geen relevante functie meer bekleedt voor Bright Living.

Contact

Mochten er vragen en/of opmerkingen omtrent de privacyverklaring, dan kan u contact opnemen met webshop@brightliving.nl