Alba

Stof zoals afgebeeld: Boutique Collectie - Stof Jasper 1670

Uitvoering zoals afgebeeld: 2,5 Zits

Afmeting zoals afgebeeld: 250 CM x102 CM x74 CM

Prijs zoals afgebeeld: € 2.079,-

Unieke Vorm

Compact

Comfortabel

Alba is elegant en zacht. Haar vorm zorgt voor een knusse uitstraling. Verkrijgbaar is diverse stoffen- en leersoorten! Wat de Alba Bank uniek maakt is de uitstraling en de heerlijk comfortabele hoeken waar je heerlijk in kan wegdromen. De bank is verkrijgbaar in drie maten.

Het onderstel is gemaakt van Frame Spaanplaat en multiplex, beuken- of dennenhout. In de zitting bevinden zich Metalen veren, HR-schuim 35 KG/m³ (dikte 15 cm), DACRONDe rug bechikt over HR-schuim 25 KG/m³ (dikte 5 cm),schuim T-25 (dikte 5 cm) DACRON

Levertijd: 8-10 weken

Iproteqt Vlekkenverzekering

Bang om vlekken te maken op je gloednieuwe bank? Met de Iproteqt vlekkenservice impregneer je je bank en kan je zorgeloos genieten van je nieuwe bank. Bij het afsluiten van de verzekering ben je voor 5 jaar verzekerd tegen vlekken en verleng je de constructie service van 2 naar 5 jaar. Heb je een vlek in de bank die er niet in één keer uit gaat? Geen paniek. Via de bijgeleverde QR-code kan je een melding maken en wordt de vlek professioneel gereinigd. Je ontvangt een bescherm set dat past bij jou opstelling. De kosten voor de sets verschillen per opstelling. Vraag onze adviseurs naar meer informatie.

Vanaf € 1.805,00
Levertijd 10 weken
Meer informatie
Hoogte (cm) 74,00
Diepte (cm) 102,00
Zithoogte (cm) 43
Zitdiepte (cm) 63
Breedte (cm) 250,00

Algemene informatie:

Alba is met haar ronde vorm zacht en heeft een lieve uitraling. Bekleed je de Alba met leer, dan maak je haar stoer.

Materialen:

Frame Spaanplaat en multiplex, beuken- of dennenhout

Zitting Metalen veren, HR-schuim 35 KG/m³ (dikte 15 cm), DACRON

Rug HR-schuim 25 KG/m³ (dikte 5 cm),schuim T-25 (dikte 5 cm) DACRON

Verkrijgbaar in diverse stoffen en leersoorten

Maten:

2 Zits:

Hoogte: 74 CM

Diepte: 102 CM

Breedte: 215 CM

Zithoogte: 43 CM

Zitdiepte: 63 CM

Zit breedte: 149 CM

Armhoogte: 74 CM

2,5 Zits:

Hoogte: 74 CM
Diepte: 102 CM
Breedte: 250 CM
Zithoogte: 43 CM
Zitdiepte: 63 CM
Zit breedte: 184 CM
Armhoogte: 74 CM

3 Zits:

Hoogte: 74 CM
Diepte: 102 CM
Breedte: 290 CM
Zithoogte: 43 CM
Zitdiepte: 63 CM
Zit breedte: 224 CM
Armhoogte: 74 CM

Iproteqt VlekkenverzekeringBang om vlekken te maken op je gloednieuwe bank? Met de Iproteqt vlekkenservice impregneer je je bank en kan je zorgeloos genieten van je nieuwe bank. Bij het afsluiten van de verzekering ben je voor 5 jaar verzekerd tegen vlekken en verleng je de constructie service van 2 naar 5 jaar. Heb je een vlek in de bank die er niet in één keer uit gaat? Geen paniek. Via de bijgeleverde QR-code kan je een melding maken en wordt de vlek professioneel gereinigd. Je ontvangt een bescherm set dat past bij jou opstelling. De kosten voor de sets verschillen per opstelling. Vraag onze adviseurs naar meer informatie.

Onze Banken.

Onze ervaring is dat ieder persoon zitcomfort op een andere manier ervaart. Naast persoonlijke voorkeuren heeft ieder model bank zijn eigen kenmerken. Onder andere de romp, opbouw van kussenvulling, zithoogte en zitdiepte zijn bepalend voor het zitcomfort. Ons assortiment is veelzijdig; in onze winkels zijn er verschillende banken, hoekbanken, loungebanken en love seats te vinden. Onze modellen zijn te verkrijgen in verschillende maten, stijlen en prijsklassen.

Kom langs in één van onze vestigingen in Den Haag, Wassenaar of Haarlem, en ervaar de kwaliteit en bekijk het ruime aanbod in hoogwaardige stoffen. Het personeel van Bright Living kan een kundig, persoonlijk en vrijblijvend advies geven.

Ervaar alle mogelijkheden in de showroom

En krijg advies van onze medewerkers

Beeld
Beeld
Beeld

Kom langs en bekijk dit product in het echt