Openingstijden:Di-Zat 10:00 - 18:00
Ma & Zo: 12:00 - 18:00

.023 - 531 98 61

Bright Living Haarlem

Bright Living is opgebouwd uit drie meubelwinkels. Eén daarvan is meubelzaak Haarlem. Woonwinkel Haarlem is gelegen in het prachtige centrum van Haarlem in de Gierstraat huisnummer 56. Bright Living Haarlem heeft een groot assortiment aan binnen meubels, buiten meubels en woon accessoires. Buiten samenwerkingen met trendvolle merken, beiden wij ook een eigen merk aan Be Bright

Beeld
Beeld

Bright Living, de leukste meubelwinkel in Haarlem

Bij meubelwinkel Haarlem ben je aan het goede adres voor je interieur. Unieke binnen en buiten meubelen van hoge kwaliteit. Meubelen van allerlei prijsklasse. Of je nu begint met je eerste inrichting of alles wilt veranderen. Meubelwinkel Haarlem kan je hierbij helpen, en heeft wat je zoekt.

Beeld
Beeld

De oprichting van Bright Living Haarlem

Woonzaak Haarlem is opgericht in 2013. Dit is de derde woonwinkel die Bright Living heeft opgericht. Naast Haarlem beschikt Bright Living ook nog over twee andere woonzaken: woonwinkel Den Haag en woonwinkel Wassenaar. Door zijn enorme oppervlakte en mooie hoekjes komt de beleving tot zijn recht. Een lichte en verrassende winkel in een gezellige straat in het centrum van Haarlem.

Beeld
Beeld

Het assortiment van Bright Living Haarlem

Het assortiment van woonwinkel Haarlem bestaat uit diverse collecties. Bright Living biedt diverse grote merken aan als, Zuiver, By-Boo en Dutchbone. Deze merken vullen het assortiment onder andere aan met woonaccessoires, kasten, dressoirs, marmeren bijzettafels en tv dressoirs. Ook is er een ruim aanbod aan banken en fauteuils te vinden bij woonzaak Haarlem.

De eigen lampen collectie zijn populair en zijn stuk voor stuk bijzonder. Zo is de Hanglamp Clear Glass – Be Bright een unieke lamp voor boven de eettafel. Een echte eye- catcher.

Beeld

Bright Garden

Naast een binnen collectie hebben wij ook een buiten collectie in ons assortiment de Bright Garden collectie. Onze teakhouten tuinmeubelen zijn van duurzaam teak hout gemaakt en zijn geschikt voor buiten. Van tuinbanken, tuinstoelen tot tuintafels. Wij leveren het allemaal in onze meubelwinkel in Wassenaar.

Beeld

Inspiratie

Wil je meer weten en inspiratie op doen? Kom dan langs in één van de woonwinkels of krijg inspiratie op onze inspiratie pagina of via de brochure op de voorpagina. Of neem contact op met één van onze showrooms.

Advies

Zoek je advies? Op de advies pagina vind je de woontrends van het jaar. Bekijk deze snel!