Openingstijden:
Di-Zat 10:00 - 18:00
Ma & Zo: 12:00 - 18:00

Bright Living Haarlem

Bright Living is opgebouwd uit drie meubelwinkels. Eén daarvan is meubelzaak Haarlem. Woonwinkel Haarlem is gelegen in het prachtige centrum van Haarlem in de Gierstraat huisnummer 56. Bright Living Haarlem heeft een groot assortiment aan binnen meubels, buiten meubels en woon accessoires. Buiten samenwerkingen met trendvolle merken, bieden wij ook een eigen merk aan genaamd Be Bright

Beeld
Beeld

Bright Living, de leukste meubelwinkel in Haarlem

Bij meubelwinkel Haarlem bent u aan het goede adres voor interieur. Unieke binnen en buiten meubelen van hoge kwaliteit. Meubelen van allerlei prijsklassen. Of het nu het begin is of alles moet veranderen. Meubelwinkel Haarlem kan hierbij helpen en heeft wat u zoekt.

Beeld
Beeld

De oprichting van Bright Living Haarlem

Woonzaak Haarlem is opgericht in 2013. Dit is de derde woonwinkel die Bright Living heeft opgericht. Naast Haarlem beschikt Bright Living ook nog over twee andere woonzaken: woonwinkel Den Haag en woonwinkel Wassenaar. Door zijn enorme oppervlakte en mooie hoekjes komt de beleving tot zijn recht. Een lichte en verrassende winkel in een gezellige straat in het centrum van Haarlem.

Beeld
Beeld

Het assortiment van Bright Living Haarlem

Het assortiment van woonwinkel Haarlem bestaat uit diverse collecties. Bright Living biedt diverse grote merken aan als Zuiver, By-Boo en Dutchbone. Deze merken vullen het assortiment onder andere aan met woonaccessoires, kasten, dressoirs, marmeren bijzettafels en tv dressoirs. Ook is er een ruim aanbod aan banken en fauteuils te vinden bij woonzaak Haarlem.

De eigen lampen collectie is populair en ze zijn stuk voor stuk bijzonder. Zo is de Hanglamp Clear Glass – Be Bright een unieke lamp voor boven de eettafel. Een echte eyecatcher.

Beeld

Bright Garden

Naast een binnen collectie hebben wij ook een buiten collectie binnen ons assortiment van de Bright Garden collectie. Onze teakhouten tuinmeubelen zijn van duurzaam teak hout gemaakt en zijn geschikt voor buiten. Van tuinbanken en tuinstoelen tot tuintafels. Wij leveren het allemaal in onze meubelwinkel in Haarlem.

Beeld

Inspiratie

Wilt u meer weten en inspiratie opdoen? Kom dan langs in één van de woonwinkels of doe inspiratie op op onze inspiratie pagina of via de brochure op de voorpagina. Of neem contact op met één van onze showrooms.

Advies

Zoekt u advies? Op de advies pagina zijn de woontrends van het jaar te vinden. Bekijk deze snel!