Over ons

Live a Brighter Life. Welkom bij Bright Living!

Beeld

Our Story

Het verhaal van Bright Living begon in 2009 als het avontuur van twee jonge, enthousiaste ondernemers met een missie; een hippe en inspirerende woonwinkel met meubilair van hoogwaardige kwaliteit en een veelzijdig assortiment. Voor ieder wat wils!
Enthousiast, gedreven en met een frisse blik op trends en ontwikkelingen op het gebied van interieur en wonen, zagen zij hun kans schoon en begonnen een meubelwinkel in de binnenstad van Den Haag. Binnen enkele jaren groeide Bright Living uit tot een meubelketen met winkels in Wassenaar en Haarlem. Bright Living kenmerkt zich door de verkoop van bekende nationale en internationale woonmerken en in het bijzonder de unieke ontwerpen van het eigen merk Be Bright.
Verder staat Bright Living bekend om een vriendelijke, klantgerichte benadering en ongedwongen manier van verkopen. Laat je inspireren in één van onze winkels, de koffie staat altijd klaar!

Beeld
Beeld

Our Brand


Bright Living heeft een eigen merk; Be Bright. Ontstaan vanuit eigen import kanalen en inmiddels goed voor unieke banken, stoelen, tafels, kasten en zelfs lampen. De producten van Be Bright komen voornamelijk uit zes verschillende fabrieken vanuit China en Indonesië. Hierbij is continue ontwikkeling essentieel en is er wekelijks intensief contact met de desbetreffende fabrikanten.

Our Bright Minds