Unieke producten ontworpen door en geproduceerd voor Bright Living
Veelzijdig, duurzaam en scherp geprijsd

Een eigenwijze serielijn in diverse stijlen, van modern en industrieel tot retro en klassiek. 
Exclusief en alleen te koop bij Bright Living

Be Bright - One of a Kind

In samenwerking met verschillende productontwerpers en leveranciers wereldwijd produceren wij onder het label "Be Bright".

Deze producten en serielijnen in verschillende stijlen, van modern en industrieel tot retro en klassiek, zijn exclusief en alleen bij ons verkrijgbaar. 

Beeld
Beeld

Collectie

Het assortiment van onze eigen Be Bright collectie bestaat onder andere uit: stoelen, tafels, kasten, dressoirs en lampen.

Iedere serielijn en ieder product heeft zijn eigen stijl, kenmerken, achtergrond en verhaal.  

Productontwikkelingen

Er is wekelijks intensief contact met productontwerpers en leveranciers.Een interessante collectie voor kasten, dressoirs, tafel stoelen en lampen welke in samenspraak naar de wensen geproduceerd kan worden. Doordat we de collectie wat groter inkopen kunnen de producten meestel binnen enkele dagen geleverd worden.

Beeld
Beeld

Waar wordt het gemaakt

De producten van de Be Bright worden in samenwerking met 6 verschillende fabrieken vanuit China en Indonesië ontwikkeld. Gerecycled teakhouten meubels, 100% uniek, karakteristieke en duurzame uitstraling. Op de werkplek werken meer dan 10 grote leveranciers nauw samen, met meer dan 300 ambachtsmannen en vrouwen. Met passie worden hier de mooiste meubels gemaakt. Hierbij is verfijnen en doorontwikkelen essentieel.