Barcelona

Bekijk uitvoering

Stof zoals afgebeeld: Oblis Ocher Stofgroep C

Uitvoering zoals afgebeeld: 3 Zits 1 Arm + Hoekotto

Afmeting zoals afgebeeld: 210CM + 306CM + 76CM

Prijs zoals afgebeeld: € 3.664,-

Eigentijds

Zachte Vormen

Smalle Armleuning

Deze nieuwe bank is strak maar toch zacht door ronde vorm. Zachte zit. De bank heeft een goede Koudschuim vulling. Het is een eigentijds model dat in elke stijl past.

De Barcelona is vele stofsoorten verkrijgbaar. De zit- en rugkussens zijn vast gestoffeerd. Door de ronde vormen in het model is plooivorming niet uit te sluiten, met name bij velours en fijnere stoffen.

Iproteqt Vlekkenverzekering

Bang om vlekken te maken op je gloednieuwe bank? Met de Iproteqt vlekkenservice impregneer je je bank en kan je zorgeloos genieten van je nieuwe bank. Bij het afsluiten van de verzekering ben je voor 5 jaar verzekerd tegen vlekken en verleng je de constructie service van 2 naar 5 jaar.

Heb je een vlek in de bank die er niet in één keer uit gaat? Geen paniek. Via de bijgeleverde QR-code kan je een melding maken en wordt de vlek professioneel gereinigd.Je ontvangt een bescherm set dat past bij jou opstelling. De kosten voor de sets verschillen per opstelling. Vraag onze adviseurs naar meer informatie.

Vanaf € 3.414,00
Levertijd 10 weken
Meer informatie
Hoogte (cm) 76,00
Diepte (cm) 210,00
Zithoogte (cm) 44
Zitdiepte (cm) 57
Breedte (cm) 306,00

Algemene informatie

Deze prachtige nieuwe bank is een aanwinst voor de collectie. Met haar mooie rondingen en comfortabele zachte zit oogt de bank straks maar toch nonchalant.

Praktische informatie

De Barcelona

Specificaties

Romp: De romp is gemaakt van beuken regels in combinatie met multiplex

Zitkussen: De rugkussens zijn gemaakt van koudschuim, afgedekt met Dacron

Rugkussen: De rugkussens zijn gemaakt van polyeter met een toplaag van koudschuim, afgedekt met dacron

Onderstel: Metalen onderstel in zwart of kwartsgrijs

Bescherming en onderhoud:
Afhankelijk van uw keuze met betrekking tot de stof, kunnen wij u advies geven over het onderhoud. Elke stof- en leersoort is met het juiste product goed te beschermen.

Afmeting

Breedte arm: 16CM

Hoogte arm: 66CM

Hoogte romp: 76CM

Diepte romp: 90CM

Zitdiepte: 57CM

Zithoogte: 44CM

Poothoogte: 18CM

Onze Banken.

Onze ervaring is dat ieder persoon zitcomfort op een andere manier ervaart. Naast persoonlijke voorkeuren heeft ieder model bank zijn eigen kenmerken. Onder andere de romp, opbouw van kussenvulling, zithoogte en zitdiepte zijn bepalend voor het zitcomfort. Ons assortiment is veelzijdig; in onze winkels zijn er verschillende banken, hoekbanken, loungebanken en love seats te vinden. Onze modellen zijn te verkrijgen in verschillende maten, stijlen en prijsklassen.

Kom langs in één van onze vestigingen in Den Haag, Wassenaar of Haarlem, en ervaar de kwaliteit en bekijk het ruime aanbod in hoogwaardige stoffen. Het personeel van Bright Living kan een kundig, persoonlijk en vrijblijvend advies geven.

Ervaar alle mogelijkheden in de showroom

En krijg advies van onze medewerkers

Beeld
Beeld
Beeld

Kom langs en bekijk dit product in het echt