Bella - Be Bright

Bekijk uitvoering

Stof zoals afgebeeld: Ostini Light Blue 71

Uitvoering zoals afgebeeld: 2 x 2 Zits Afmeting zoals afgebeeld: 284CM x 105CM

Prijs zoals afgebeeld: € 2.070,-

Hoge Rug

Modulaire Bank

Stijlvol Ontwerp

De Bella bank is een stijlvolle lage bank met een zachte look. De bank is zeer uitnodigend om lekker op te zitten door de vlotte uitstraling.

Ben je op zoek naar een rechte bank of toch liever een hoekbank, er zijn veel opties voor deze bank. De Bella bank is een modulaire bank, dus naar uw wensen aan te passen.

De bank heeft een mooie polyether zitting en zorgt voor een comfortabele zit. Ideale bank voor diverse ruimtes en stijlen.

Levertijd 8-10 weken

Iproteqt Vlekkenverzekering

Bang om vlekken te maken op je gloednieuwe bank? Met de Iproteqt vlekkenservice impregneer je je bank en kan je zorgeloos genieten van je nieuwe bank. Bij het afsluiten van de verzekering ben je voor 5 jaar verzekerd tegen vlekken en verleng je de constructie service van 2 naar 5 jaar. Heb je een vlek in de bank die er niet in één keer uit gaat? Geen paniek. Via de bijgeleverde QR-code kan je een melding maken en wordt de vlek professioneel gereinigd.

Je ontvangt een bescherm set dat past bij jou opstelling. De kosten voor de sets verschillen per opstelling. Vraag onze adviseurs naar meer informatie.

Vanaf € 1.990,00
Levertijd 8 weken
Meer informatie
Zithoogte (cm) 42
Zitdiepte (cm) 60
Breedte (cm) 282,00

Algemene informatie

Product specificaties:

Dragende delen uit hardhoutSpaanplaat FDH-vrij

Binnenwerk zitting: Elastische singels

Binnenwerk rug: Elastische singels afgedekt met schuim en vliesPolyether (CFK-vrij)

zitting: HR-35Polyether (CFK-vrij)

rug: RG23

Zithoogte: 42cm

Zitdiepte: 60cm

Poten kunststof zwart

Bijzonderheden

*Modellen zijn ook in spiegelbeeld leverbaar

Onze Banken.

Onze ervaring is dat ieder persoon zitcomfort op een andere manier ervaart. Naast persoonlijke voorkeuren heeft ieder model bank zijn eigen kenmerken. Onder andere de romp, opbouw van kussenvulling, zithoogte en zitdiepte zijn bepalend voor het zitcomfort. Ons assortiment is veelzijdig; in onze winkels zijn er verschillende banken, hoekbanken, loungebanken en love seats te vinden. Onze modellen zijn te verkrijgen in verschillende maten, stijlen en prijsklassen.

Kom langs in één van onze vestigingen in Den Haag, Wassenaar of Haarlem, en ervaar de kwaliteit en bekijk het ruime aanbod in hoogwaardige stoffen. Het personeel van Bright Living kan een kundig, persoonlijk en vrijblijvend advies geven.

Ervaar alle mogelijkheden in de showroom

En krijg advies van onze medewerkers

Beeld
Beeld
Beeld

Kom langs en bekijk dit product in het echt