Manchester

Bekijk uitvoering

Stof zoals afgebeeld: Senna 61

Uitvoering zoals afgebeeld: 3 Zits 1 Arm + Dormeuse

Afmetng zoals afgebeeld: 323CM x 259CM

Prijs zoals afgebeeld: € 4.040,-

Diepe Zit

Losse Kussens

Plof Bank

De Manchester bank is de ideale lounge bank waar je gezellig met het hele gezin op kan relaxen. De bank zorgt voor een sfeervolle uitstraling in het interieur en is afkomstig vanuit een Nederlandse fabriek, echte specialisten waarbij kwaliteit en duurzaamheid centraal staan.

Let op prijzen op de website zijn vanaf prijzen - elke stof of leerklasse heeft zijn eigen prijs.

Levertijd: 10 weken

Iproteqt Vlekkenverzekering

Bang om vlekken te maken op je gloednieuwe bank? Met de Iproteqt vlekkenservice impregneer je je bank en kan je zorgeloos genieten van je nieuwe bank. Bij het afsluiten van de verzekering ben je voor 5 jaar verzekerd tegen vlekken en verleng je de constructie service van 2 naar 5 jaar. Heb je een vlek in de bank die er niet in één keer uit gaat? Geen paniek. Via de bijgeleverde QR-code kan je een melding maken en wordt de vlek professioneel gereinigd.

Je ontvangt een bescherm set dat past bij jou opstelling. De kosten voor de sets verschillen per opstelling. Vraag onze adviseurs naar meer informatie.

Vanaf € 3.164,00
Levertijd 10 weken
Meer informatie
Hoogte (cm) 62,00
Diepte (cm) 259,00
Zithoogte (cm) 48
Zitdiepte (cm) 63
Breedte (cm) 323,00

Algemene informatieDe Manchester is onze ultieme lounge bank! De bank is afkomstig vanuit een Nederlands fabriek, echte specialisten waarbij kwaliteit en duurzaamheid centraal staan. De bank heeft een nonchalante en rustige uitstraling. Door de diepe zit en brede kussens is deze bank zeer comfortabel. Het voordeel van de holle vezel in combinatie met de comforelle is de blijvende veerkracht, wat zorgt voor een lange levensduur.Praktische informatieDe Manchester praktisch in onderhoud. Doordat de bank losse kussenhoezen heeft, zijn deze gemakkelijk te wassen of stomen. De vulling bestaat uit een comfortabel koudschuim wat zorgt voor een ideale balans tussen comfort en steun. Door de vele mogelijkheden in opstellingen is de bank geschikt voor elk formaat woonruimte. Daarnaast is er een keuze in meer dan 100 verschillende stof- en leersoorten. De uitvoering zoals u in de eerste foto ziet is een 3zits met arm links en een dormeuse rug rechts in de stofgroep B. Prijs: €3214,- SpecificatiesRompDe romp bestaat uit beuken regels in combinatie met een milieuvriendelijke vezelplaat.VeringDe vering is voorzien van robuuste stalen nosagveren.Zitkussens De zitkussens zijn gemaakt van koudschuim met een dek van gesilliconiseerde holle vezel, vermengt met comforelle. RugkussenDe rugkussens zijn gevuld met een gesilliconiseerde holle vezel.OnderstelDe metalen poten zijn leverbaar in RVS of zwart.Bescherming en onderhoudAfhankelijk van uw keuze met betrekking tot de stof, kunnen wij u advies geven over het onderhoud. Elke stof- en leersoort is met het juiste product goed te beschermen. AfmetingBreedte arm23 cmHoogte arm52 cmHoogte 81 cmDiepte romp100 cmZitdiepte63 cmZithoogte48 cmPoothoogte9 cm

Onze Banken.

Onze ervaring is dat ieder persoon zitcomfort op een andere manier ervaart. Naast persoonlijke voorkeuren heeft ieder model bank zijn eigen kenmerken. Onder andere de romp, opbouw van kussenvulling, zithoogte en zitdiepte zijn bepalend voor het zitcomfort. Ons assortiment is veelzijdig; in onze winkels zijn er verschillende banken, hoekbanken, loungebanken en love seats te vinden. Onze modellen zijn te verkrijgen in verschillende maten, stijlen en prijsklassen.

Kom langs in één van onze vestigingen in Den Haag, Wassenaar of Haarlem, en ervaar de kwaliteit en bekijk het ruime aanbod in hoogwaardige stoffen. Het personeel van Bright Living kan een kundig, persoonlijk en vrijblijvend advies geven.

Ervaar alle mogelijkheden in de showroom

En krijg advies van onze medewerkers

Beeld
Beeld
Beeld

Kom langs en bekijk dit product in het echt