Marseille Bank

Bekijk uitvoering

Stof zoals afgebeeld: Morgan Stofgroep D

Uitvoering zoals afgebeeld: 1,5 Zits XL 1 Arm, 1 Zits Zonder Arm, Divan Rond

Afmeting zoals afgebeeld: 350CM x 165CM

Prijs zoals afgebeeld: € 2.550,-

Unieke Vormen

Ondiepe Zit

Vaste Zitkussens

Modulaire bank Marseille is ontworpen met het oog op comfort en veelzijdigheid, waardoor het perfect is voor zowel kleine als grote ruimtes. De bank bestaat uit verschillende modules die op diverse manieren kunnen worden gecombineerd, afhankelijk van jouw voorkeuren en wensen. De ronde vormen van de modules en de losse rugkussens geven een zachte en organische uitstraling, waardoor de bank een speelse en uitnodigende sfeer creëert.Modulaire bank Marseille is modern, stijlvol en veelzijdig, dat comfort en schoonheid combineert en past goed binnen verschillende woonstijlen.

Let op de prijzen die zijn afgebeeld zijn vanaf prijzen - Stoffen en leersoorten hebben ieder een andere prijs.

Iproteqt Vlekkenverzekering

Bang om vlekken te maken op je gloednieuwe bank? Met de Iproteqt vlekkenservice impregneer je je bank en kan je zorgeloos genieten van je nieuwe bank. Bij het afsluiten van de verzekering ben je voor 5 jaar verzekerd tegen vlekken en verleng je de constructie service van 2 naar 5 jaar. Heb je een vlek in de bank die er niet in één keer uit gaat? Geen paniek. Via de bijgeleverde QR-code kan je een melding maken en wordt de vlek professioneel gereinigd.Je ontvangt een bescherm set dat past bij jou opstelling. De kosten voor de sets verschillen per opstelling. Vraag onze adviseurs naar meer informatie.

Vanaf € 2.390,00
Levertijd 10 weken
Meer informatie
Hoogte (cm) 85,00
Diepte (cm) 165,00
Breedte (cm) 350,00

Algemene Informatie:

Comfi Marseille met haar ronde vormen zorgt voor een comfortable uitstraling en heerlijk zit.

Plof op de bank en geniet van je series!

Praktische informatie:

Specificaties:

Romp: Houtvezelplaat, Grenen regels, Hardhout, Hardboard

Zitvulling: Schuim HR3020 + T3030

Rug+Lenden

vulling: Schuim HR2618 + siliconvezels

Poot mogelijkheden: zwart (plastic)

Bescherming en onderhoud:

Afhankelijk van uw keuze met betrekking tot de stof, kunnen wij u advies geven over het onderhoud. Elke stof- en leersoort is met het juiste product goed te beschermen.

Afmetingen:

Hoogte romp: 85 CM

Zitdiepte:60 CM

Zithoogte: 44 CM

Onze Banken.

Onze ervaring is dat ieder persoon zitcomfort op een andere manier ervaart. Naast persoonlijke voorkeuren heeft ieder model bank zijn eigen kenmerken. Onder andere de romp, opbouw van kussenvulling, zithoogte en zitdiepte zijn bepalend voor het zitcomfort. Ons assortiment is veelzijdig; in onze winkels zijn er verschillende banken, hoekbanken, loungebanken en love seats te vinden. Onze modellen zijn te verkrijgen in verschillende maten, stijlen en prijsklassen.

Kom langs in één van onze vestigingen in Den Haag, Wassenaar of Haarlem, en ervaar de kwaliteit en bekijk het ruime aanbod in hoogwaardige stoffen. Het personeel van Bright Living kan een kundig, persoonlijk en vrijblijvend advies geven.

Ervaar alle mogelijkheden in de showroom

En krijg advies van onze medewerkers

Beeld
Beeld
Beeld

Kom langs en bekijk dit product in het echt