Oslo - Be Bright

Bekijk uitvoering

Stof zoals afgebeeld: Florence Sand Stofgroep C

Uitvoering zoals afgebeeld: REC Element Arm L/R + 1,5 Zits zonder Arm + 1,5 Zits Aansluitende Hocker

Afmeting zoals afgebeeld: 379CM x 160CM

Prijs zoals afgebeeld: € 2.267,-

Ronde Vormen

Modulaire Bank

Strakke Uitstraling

De Oslo bank is een stijlvolle lage bank met zachte vormen. De bank is zeer uitnodigend om lekker op te zitten door de vlotte uitstraling. De Oslo bank is een modulaire bank, dus naar uw wensen aan te passen.

Iproteqt Vlekkenverzekering

Bang om vlekken te maken op je gloednieuwe bank? Met de Iproteqt vlekkenservice impregneer je je bank en kan je zorgeloos genieten van je nieuwe bank. Bij het afsluiten van de verzekering ben je voor 5 jaar verzekerd tegen vlekken en verleng je de constructie service van 2 naar 5 jaar. Heb je een vlek in de bank die er niet in één keer uit gaat? Geen paniek. Via de bijgeleverde QR-code kan je een melding maken en wordt de vlek professioneel gereinigd.

Je ontvangt een bescherm set dat past bij jou opstelling. De kosten voor de sets verschillen per opstelling. Vraag onze adviseurs naar meer informatie.

Vanaf € 2.033,00
Levertijd 8 weken
Meer informatie
Diepte (cm) 160,00
Zithoogte (cm) 44
Zitdiepte (cm) 65
Breedte (cm) 379,00

Algemene informatie

Productinformatie: Dragende delen uit hardhout, Spaanplaat FDH-vrij, Polyether CFK-vrij

Poten: Plastic doppen

Binnenwerk:

Zitting: Nosagveren

Rug: Elastische banden Polyether:

Zitting: T-3037 en HR-3020

Rug: VP-2315

Zithoogte: 44cm

Zitdiepte: 65cm

Stof combinatie: Niet mogelijk

Behandeling v/d hoezen: De hoezen (indien nodig) chemisch reinigen bij een daartoe gespecialiseerd bedrijf, gelieve deze niet zelf te wassen.

Bijzonderheden: Model wordt geleverd exclusief sierkussens

Op afgegeven maten kunnen afwijkingen ontstaan (+/- 5cm)

Onze Banken.

Onze ervaring is dat ieder persoon zitcomfort op een andere manier ervaart. Naast persoonlijke voorkeuren heeft ieder model bank zijn eigen kenmerken. Onder andere de romp, opbouw van kussenvulling, zithoogte en zitdiepte zijn bepalend voor het zitcomfort. Ons assortiment is veelzijdig; in onze winkels zijn er verschillende banken, hoekbanken, loungebanken en love seats te vinden. Onze modellen zijn te verkrijgen in verschillende maten, stijlen en prijsklassen.

Kom langs in één van onze vestigingen in Den Haag, Wassenaar of Haarlem, en ervaar de kwaliteit en bekijk het ruime aanbod in hoogwaardige stoffen. Het personeel van Bright Living kan een kundig, persoonlijk en vrijblijvend advies geven.

Ervaar alle mogelijkheden in de showroom

En krijg advies van onze medewerkers

Beeld
Beeld
Beeld

Kom langs en bekijk dit product in het echt