Stockholm Hoekbank Rec Element - Be Bright

Bekijk uitvoering

Stof zoals afgebeeld: Ribcord Mint Stofgroep D

Uitvoering zoals afgebeeld: 2,5 Zits REC

Afmeting zoals afgebeeld: 291CM x 171CM

Prijs zoals afgebeeld: € 1.499,-

Ultieme Plofbank

Losse Kussens

Nonchelant

De Stockholm is de perfecte plofbank voor het hele gezin. De combinatie van een strak bankstel met losse kussens maakt het meubel erg goed te combineren in iedere woning. Deze bank is een echte familiebank waar je lekker op kunt loungen en een sfeervolle uitstraling geeft aan het interieur!

Let op de prijzen die zijn afgebeeld zijn vanaf prijzen - Stoffen en leersoorten hebben ieder een andere prijs.

Iproteqt Vlekkenverzekering

Bang om vlekken te maken op je gloednieuwe bank? Met de Iproteqt vlekkenservice impregneer je je bank en kan je zorgeloos genieten van je nieuwe bank. Bij het afsluiten van de verzekering ben je voor 5 jaar verzekerd tegen vlekken en verleng je de constructie service van 2 naar 5 jaar. Heb je een vlek in de bank die er niet in één keer uit gaat? Geen paniek. Via de bijgeleverde QR-code kan je een melding maken en wordt de vlek professioneel gereinigd.

Je ontvangt een bescherm set dat past bij jou opstelling. De kosten voor de sets verschillen per opstelling. Vraag onze adviseurs naar meer informatie.

Vanaf € 1.465,00
Levertijd 8 weken
Meer informatie
Hoogte (cm) 94,00
Diepte (cm) 171,00
Zithoogte (cm) 43
Zitdiepte (cm) 70
Breedte (cm) 291,00

Algemene informatie

Een stijlvolle en zachte plofbank voor een zacht prijsje! Door haar vele kussens heel uitnodigend om je lekker in te nestelen, en nog praktisch ook. Alle hoezen zijn los te maken waardoor ze gemakkelijk te reinigen zijn.

In veel verschillende opstellingen te verkrijgen waardoor de Stockholm elk formaat kamer kan transformeren tot een gezellige zithoek.

Praktische informatie

De vullingen zijn veerkrachtig en zeer elastisch. Hierdoor kun je lekker wegzakken in de kussens maar veren zij weer terug naar hun oorspronkelijke vorm. Desalniettemin is er een keuze in meer dan 100 verschillende stof- en leersoorten.

Specificaties

Romp

De romp bestaat uit beuken regels in combinatie met een milieuvriendelijke vezelplaat.

Vering

De vering is voorzien van robuuste stalen nosagveren, waarbij het frame massief en dun is.

Zitkussen

De kussens zijn opgebouwd uit hoogelastisch en steviger polyether schuim.

Rugkussen

De kussens zijn opgebouwd uit hoogelastisch polyether schuim, waarbij de rugkussens zijn voorzien van elastische singelbanden.

Onderstel

De metalen poot is leverbaar in een matzwarte poedercoat of met een geborsteld staal afwerking.

Bescherming en onderhoud

Afhankelijk van uw keuze met betrekking tot de stof, kunnen wij u advies geven over het onderhoud. Elke stof- en leersoort is met het juiste product goed te beschermen.

Afmeting

Breedte arm 25 cm

Hoogte arm 62 cm

Hoogte 87 cm

Diepte romp 97 cm

Zitdiepte 69 cm

Zithoogte 43 cm

Poothoogte 13 cm

Onze Banken.

Onze ervaring is dat ieder persoon zitcomfort op een andere manier ervaart. Naast persoonlijke voorkeuren heeft ieder model bank zijn eigen kenmerken. Onder andere de romp, opbouw van kussenvulling, zithoogte en zitdiepte zijn bepalend voor het zitcomfort. Ons assortiment is veelzijdig; in onze winkels zijn er verschillende banken, hoekbanken, loungebanken en love seats te vinden. Onze modellen zijn te verkrijgen in verschillende maten, stijlen en prijsklassen.

Kom langs in één van onze vestigingen in Den Haag, Wassenaar of Haarlem, en ervaar de kwaliteit en bekijk het ruime aanbod in hoogwaardige stoffen. Het personeel van Bright Living kan een kundig, persoonlijk en vrijblijvend advies geven.

Ervaar alle mogelijkheden in de showroom

En krijg advies van onze medewerkers

Beeld
Beeld
Beeld

Kom langs en bekijk dit product in het echt