Madrid

Bekijk uitvoering

Een tijdloos model in een stoer en modern jasje gegoten.

Vanaf € 1.399,00
Levertijd 14 weken
Meer informatie
Hoogte (cm) 73
Diepte (cm) 83
Zithoogte (cm) 40
Zitdiepte (cm) 57
Breedte (cm) 273

Algemene informatieEen tijdloos model in een stoer en modern jasje gegoten. De hoekplekken zijn ver uit het beste om uitgebreid te gaan zitten, al zal je dit eigenlijk zelf moeten komen ervaren. Verder is de Madrid ook praktisch, door zijn smalle armleuning wordt het zitoppervlak maximaal benut en is hij geschikt voor elke woonruimte. Praktische informatieDe vulling in de zitting bestaat uit een hoogwaardig en comfortabel koudschuim afgedekt met dacron. Hierdoor is de zitting comfortabel en veerkrachtig. Tevens zorgt deze vulling voor vormbehoud en een langere levensduur. De vulling in de rug bestaat uit veerkrachtig Polyether schuim wat is afgedekt met dacron, dit zorgt voor een comfortabelesteun in de rug. De Madrid is beschikbaar in veel mogelijke opstelling en in meer dan 100 verschillende stof- en leersoorten. De uitvoering zoals u in de eerste foto ziet is een 5 zits in stofgroep D. Prijs: €1.399,-SpecificatiesRompDe romp is opgebouwd uit beuken regels voor wat betreft het dragende gedeelte in combinatie met milieuvriendelijk vezelplaat. Gehele romp is voorzien van polyether en dacron.VeringDe vering is voorzien van nosagveren afgedekt met polyamide.Zitkussen De zitkussens bestaan uit koudschuim HR 38 afgedekt met dacron.RugkussenDe rugkussens Bestaan uit Polyether SG 28 afgedekt met dacron. OnderstelHet onderstel is in 2 verschillende metalen en houten opties verkrijgbaar. Bescherming en onderhoudAfhankelijk van uw keuze met betrekking tot de stof, kunnen wij u advies geven over het onderhoud. Elke stof- en leersoort is met het juiste product goed te beschermen. AfmetingBreedte arm12 cmHoogte arm72 cmHoogte 72 cmDiepte romp83 cmZitdiepte57 cmZithoogte40 cmPoothoogte17 cm

Onze Banken.

Onze ervaring is dat ieder persoon zitcomfort op een andere manier ervaart. Naast persoonlijke voorkeuren heeft ieder model bank zijn eigen kenmerken. Onder andere de romp, opbouw van kussenvulling, zithoogte en zitdiepte zijn bepalend voor het zitcomfort. Ons assortiment is veelzijdig; in onze winkels zijn er verschillende banken, hoekbanken, loungebanken en love seats te vinden. Onze modellen zijn te verkrijgen in verschillende maten, stijlen en prijsklassen.

Kom langs in één van onze vestigingen in Den Haag, Wassenaar of Haarlem, en ervaar de kwaliteit en bekijk het ruime aanbod in hoogwaardige stoffen. Het personeel van Bright Living kan een kundig, persoonlijk en vrijblijvend advies geven.

Ervaar alle mogelijkheden in de showroom

En krijg advies van onze medewerkers

Beeld
Beeld
Beeld

Kom langs en bekijk dit product in het echt