Manchester

Bekijk uitvoering

De Manchester is onze ultieme lounge bank! De bank is afkomstig vanuit een Nederlands fabriek, echte specialisten waarbij kwaliteit en duurzaamheid centraal staan!

Uitvoering op de foto: 3zits met 1 arm + Dormeuse. Vanaf prijs, exclusief accessoires.

Vanaf € 3.074,00
Levertijd 14 weken
Meer informatie
Hoogte (cm) 62
Diepte (cm) 259
Zithoogte (cm) 48
Zitdiepte (cm) 63
Breedte (cm) 323

Algemene informatieDe Manchester is onze ultieme lounge bank! De bank is afkomstig vanuit een Nederlands fabriek, echte specialisten waarbij kwaliteit en duurzaamheid centraal staan. De bank heeft een nonchalante en rustige uitstraling. Door de diepe zit en brede kussens is deze bank zeer comfortabel. Het voordeel van de holle vezel in combinatie met de comforelle is de blijvende veerkracht, wat zorgt voor een lange levensduur.Praktische informatieDe Manchester praktisch in onderhoud. Doordat de bank losse kussenhoezen heeft, zijn deze gemakkelijk te wassen of stomen. De vulling bestaat uit een comfortabel koudschuim wat zorgt voor een ideale balans tussen comfort en steun. Door de vele mogelijkheden in opstellingen is de bank geschikt voor elk formaat woonruimte. Daarnaast is er een keuze in meer dan 100 verschillende stof- en leersoorten. De uitvoering zoals u in de eerste foto ziet is een 3zits met arm links en een dormeuse rug rechts in de stofgroep B. Prijs: €3214,- SpecificatiesRompDe romp bestaat uit beuken regels in combinatie met een milieuvriendelijke vezelplaat.VeringDe vering is voorzien van robuuste stalen nosagveren.Zitkussens De zitkussens zijn gemaakt van koudschuim met een dek van gesilliconiseerde holle vezel, vermengt met comforelle. RugkussenDe rugkussens zijn gevuld met een gesilliconiseerde holle vezel.OnderstelDe metalen poten zijn leverbaar in RVS of zwart.Bescherming en onderhoudAfhankelijk van uw keuze met betrekking tot de stof, kunnen wij u advies geven over het onderhoud. Elke stof- en leersoort is met het juiste product goed te beschermen. AfmetingBreedte arm23 cmHoogte arm52 cmHoogte 81 cmDiepte romp100 cmZitdiepte63 cmZithoogte48 cmPoothoogte9 cm

Onze Banken.

Onze ervaring is dat ieder persoon zitcomfort op een andere manier ervaart. Naast persoonlijke voorkeuren heeft ieder model bank zijn eigen kenmerken. Onder andere de romp, opbouw van kussenvulling, zithoogte en zitdiepte zijn bepalend voor het zitcomfort. Ons assortiment is veelzijdig; in onze winkels zijn er verschillende banken, hoekbanken, loungebanken en love seats te vinden. Onze modellen zijn te verkrijgen in verschillende maten, stijlen en prijsklassen.

Kom langs in één van onze vestigingen in Den Haag, Wassenaar of Haarlem, en ervaar de kwaliteit en bekijk het ruime aanbod in hoogwaardige stoffen. Het personeel van Bright Living kan een kundig, persoonlijk en vrijblijvend advies geven.

Ervaar alle mogelijkheden in de showroom

En krijg advies van onze medewerkers

Beeld
Beeld
Beeld

Kom langs en bekijk dit product in het echt