Flair Cornersofa

De gerecyclede teakhouten Flair Cornerset is een prachtige toevoeging aan uw tuinuitzet. Deze bank is gemaakt uit gerecycled teakhout, wat bijdraagt ¿¿aan duurzaamheid en milieubewustzijn. Het materiaal is bestand tegen verschillende weersomstandigheden, waardoor de Flair Cornersofa perfect geschikt is voor buitengebruik. Deze bank is een onderdeel van onze eigen Be Bright Collectie, die staat voor stijlvolle en duurzame meubels. Met de gerecyclede teakhouten Flair hoekbank kunt u genieten van comfort en elegantie in uw tuin, terwijl u gelijktijdig een groenere toekomst toevoegt.

Onderhoud:

Teak hout is van nature bestand tegen zowel regen, zon, weer en wind. Teak kun je daarom met gemak het hele jaar buiten laten staan. De kussens zijn waterbestendig. Om de kussens langer mooi te houden, raden wij aan om deze op te bergen als dat mogelijk is.

Set is inclusief kussens

€ 2.195,00
Levertijd 2 weken
Meer informatie
Diepte (cm) 250,00
Breedte (cm) 250,00

Materiaal: gerecycled teakhout

Maten: 250CM x 250CM

Onderhoud: Teak hout kan het gehele jaar door buiten blijven. Advies om de kussens op te bergen als dit mogelijk is.

Onze Tuin Lounge Sets.

Onze tuinmeubelen bestaan veelal uit prachtig natuurlijk teak hout. Het teak hout heeft mooie warme uitstraling afkomstig van de plantage in Indonesië.Duurzame meubelen met het V-legal document.  Onze teak meubelen uit eigen import zijn opgeschuurd en vervolgens gepolijst hierdoor krijgen ze de mooie natuurlijke look. Dit helpt ook in het onderhoud, bij langdurig buitenstaan krijgt het meubelstuk de gewenste zilveren verweer, zonder dat het hout beschadigd wordt.

Ervaar alle mogelijkheden in de showroom

En krijg advies van onze medewerkers

Beeld
Beeld
Beeld

Kom langs en bekijk dit product in het echt