Bezorging door heel Nederland!

Bezoek ook onze fysieke winkels in Den Haag, Wassenaar en Haarlem!

Veelzijdig, uniek en een tikkeltje eigenwijs!

Your cart
Your cart is empty

Be Bright

Unieke producten ontworpen door en geproduceerd voor Bright Living - veelzijdig, duurzaam en scherp geprijsd!

Be Bright - One of a Kind

In samenwerking met verschillende productontwerpers en leveranciers wereldwijd produceren wij onder het label "Be Bright".

Deze producten en serielijnen komen in verschillende stijlen; van modern en industrieel tot retro en klassiek. Exclusief en alleen bij ons verkrijgbaar.

Collectie

Het assortiment van onze eigen Be Bright collectie bestaat onder andere uit: stoelen, tafels, kasten, dressoirs en lampen.

Iedere serielijn en ieder product heeft zijn eigen stijl, kenmerken, achtergrond en verhaal.  

Productontwikkelingen

Er is wekelijks intensief contact met productontwerpers en leveranciers. Een interessante collectie bestaande uit kasten, dressoirs, tafels, stoelen en lampen welke in samenspraak naar de wensen geproduceerd kunnen worden. Doordat we de collectie wat groter inkopen kunnen de producten meestal binnen enkele dagen geleverd worden.

Waar wordt het gemaakt

De producten van de Be Bright collectie worden in samenwerking met 6 verschillende fabrieken vanuit China en Indonesië ontwikkeld. Gerecycled teakhouten meubels, 100% uniek, karakteristieke en duurzame uitstraling. Op de werkplek werken meer dan 10 grote leveranciers nauw samen, met meer dan 300 ambachtsmannen en vrouwen. Met passie worden hier de mooiste meubels gemaakt. Hierbij is verfijnen en door ontwikkelen essentieel.