Bezorging door heel Nederland!

Bezoek ook onze fysieke winkels in Den Haag, Wassenaar en Haarlem!

Veelzijdig, uniek en een tikkeltje eigenwijs!

Your cart
Your cart is empty

Onze Klanten

Bright Living bestaat 15 jaar en heeft in al die jaren een tal aan klanten blij mogen maken met een nieuw interieur. Wil je ideeën op doen? Kijk dan mee naar wat onze klanten hierover posten!

"Service in de winkel is uitstekend, zij hebben geduldig met ons mee gedacht aan de beste oplossing. Levering ging foutloos en de monteur jongens waren ontzettend vriendelijk en ook snel klaar."

– Adriano Longo Santos

"Wij zijn heel tevreden over BrightLiving!! Zeer vriendelijk personeel. Leuke en mooie meubels. Als er een probleem is wordt dat snel opgepakt en netjes opgelost. Ik raad het iedereen aan!"

– Monique de Ligt

"Wij komen vaak in deze winkel, wat een prachtige meubels. We worden altijd heel vriendelijk geholpen. Dit keer een mooie tv kast en eettafel gekocht. We zijn er heel erg blij mee."

– Jolanda Kooij

"Helemaal blij met de nieuwe bank! Dit is al de 2e van Bright Living en ook deze is weer netjes op afspraak geleverd en gemonteerd. Ook verpakkingsmateriaal meegenomen. Top!"

– Marco Pas

"De service is top als er al een probleem zich voordoet dan wordt het naar tevredenheid opgelost. Dank Jeroen voor het meedenken en oplossen!!

Het product werd eerder geleverd en de mannen van de bezorging waren mooi op tijd. Spullen uitgepakt, op z'n plek gezet en alle verpakkingen weer meegenomen. Nogmaals een top service!!"

– J.F. Van der Werf