Bezorging door heel Nederland!

Bezoek ook onze fysieke winkels in Den Haag, Wassenaar en Haarlem!

Veelzijdig, uniek en een tikkeltje eigenwijs!

Your cart
Your cart is empty

Interieuradvies

Komt u er niet helemaal uit? Bright Living geeft interieuradvies! Ga in gesprek met één van onze ontwerpers en creëer je droomhuis. Met onze producten kunnen we aan alle verschillende woonstijlen en woonwensen voldoen.

Lees hieronder welke vorm van advies voor jou geschikt, neem een kijkje in ons portfolio voor een idee van wat wij voor je kunnen creëren of laat je inspireren op onze inspiratiepagina.

Advies op Maat

€300 / Persoonlijk Advies / 3 contactmomenten / Moodboard / Materiaaloverzicht / Productoverzicht / Plattegrond / 3D Beelden

Onze ontwerpers creëren aan de hand van uw woning een ontwerp dat aan al uw wensen voldoet. Dit advies bestaat uit drie contactmoment, en wordt onder andere gepresenteerd met een moodboard, plattegrond en 3d beelden. De kosten van het advies op maat zijn €300.

Personal Shopping

€0 / Persoonlijk Advies / 1 contactmoment / In de winkel / Materiaaladvies / Productadvies

Loop een uurtje met één van onze mederwerkers door de winkel, waar zij al uw vragen kunnen beantwoorden en u zullen voorzien van persoonlijk advies.

Portfolio

Inmiddels hebben wij al talloze projecten voor onze klanten kunnen opleveren. Neem een kijkje in ons portfolio en laat je verassen!

Familiewoning - Haarlem

Familiewoning - Haarlem

Onze klant had veel verschillende ideeën voor het interieur na de verbouwing van het prachtige, karakteristieke huis maar wist niet hoe deze ideeën samen te brengen. In deze inrichting zijn...

Read more
Jaren 30 Woning - Haarlem

Jaren 30 Woning - Haarlem

Na de aankoop van deze gezellige jaren 30-woning wilde onze klant van het huis een écht thuis maken. Door de verschillende materialen en de combinatie tussen beige tinten en groene...

Read more