Bezorging door heel Nederland!

Bezoek ook onze fysieke winkels in Den Haag, Wassenaar en Haarlem!

Veelzijdig, uniek en een tikkeltje eigenwijs!

Your cart
Your cart is empty

Welkom op de website van Bright Living Meubelwinkel. Door gebruik te maken van deze website, gaat u akkoord met de onderstaande voorwaarden en bepalingen. Lees deze disclaimer zorgvuldig door voordat u verdergaat.

1. Algemene Informatie
De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld voor algemene informatiedoeleinden. Hoewel we ernaar streven om de informatie actueel en correct te houden, geven we geen garanties van welke aard dan ook, expliciet of impliciet, over de volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, geschiktheid of beschikbaarheid met betrekking tot de website of de informatie, producten, diensten of gerelateerde grafische voorstellingen op de website.

2. Productbeschrijvingen en -prijzen
We doen ons best om de producten zo nauwkeurig mogelijk te beschrijven en te prijzen. Echter, foutieve beschrijvingen of prijzen kunnen voorkomen. Bright Living behoudt zich het recht voor om fouten te corrigeren en om informatie te wijzigen of bij te werken zonder voorafgaande kennisgeving. In het geval van een fout in de prijsstelling, zullen wij u hierover informeren en u de mogelijkheid bieden om de aankoop te annuleren of te bevestigen tegen de juiste prijs. We raden onze klanten aan om langs te komen in 1 van de meubelwinkels in Den Haag, Wassenaar en Haarlem.

3. Beschikbaarheid van Producten
De beschikbaarheid van producten kan zonder voorafgaande kennisgeving veranderen. Bright Living kan niet garanderen dat een bepaald product op het moment van uw bestelling nog beschikbaar is. In het geval van niet-beschikbaarheid, zullen wij u zo snel mogelijk informeren en indien nodig een alternatieve oplossing voorstellen.

4. Kleuren en Afbeeldingen
We doen ons best om de kleuren van onze producten nauwkeurig weer te geven. De werkelijke kleuren die u ziet, kunnen echter variëren afhankelijk van uw computermonitor. Afbeeldingen zijn uitsluitend ter illustratie en kunnen afwijken van het werkelijke product.

5. Aansprakelijkheid
Bright Living is niet aansprakelijk voor enige directe, indirecte, incidentele, gevolg- of speciale schade die voortvloeit uit of op enige manier verband houdt met het gebruik van deze website of de producten en diensten die via deze website worden aangeboden.

6. Externe Links
Deze website kan links bevatten naar andere websites die niet onder de controle van Bright Living vallen. Wij hebben geen controle over de aard, inhoud en beschikbaarheid van die sites. Het opnemen van links impliceert niet noodzakelijkerwijs een aanbeveling of onderschrijving van de opvattingen die daarin worden geuit.

7. Wijzigingen van de Disclaimer
Bright Living behoudt zich het recht voor om deze disclaimer op elk moment te wijzigen. Wij raden u aan om deze pagina regelmatig te raadplegen om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen. Door verder te gaan met het gebruik van deze website, erkent u dat u deze disclaimer hebt gelezen, begrepen en ermee akkoord gaat. Als u niet akkoord gaat met een deel van deze voorwaarden, verzoeken wij u om geen gebruik te maken van onze website. Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met ons via mail: webshop@brightliving.nl.