Bezorging door heel Nederland!

Bezoek ook onze fysieke winkels in Den Haag, Wassenaar en Haarlem!

Veelzijdig, uniek en een tikkeltje eigenwijs!

Your cart
Your cart is empty

Over Ons

Our Story

Het verhaal van Bright Living begon in 2009 als het avontuur van twee jonge, enthousiaste ondernemers met een missie; een hippe en inspirerende woonwinkel met meubilair van hoogwaardige kwaliteit en een veelzijdig assortiment. Voor ieder wat wils!

Enthousiast, gedreven en met een frisse blik op trends en ontwikkelingen op het gebied van interieur en wonen, zagen zij hun kans schoon en begonnen een meubelwinkel in de binnenstad van Den Haag. Binnen enkele jaren groeide Bright Living uit tot een meubelketen met winkels in Wassenaar en Haarlem. Bright Living kenmerkt zich door de verkoop van bekende nationale en internationale woonmerken en in het bijzonder de unieke ontwerpen van het eigen merk Be Bright.

Verder staat Bright Living bekend om een vriendelijke, klantgerichte benadering en ongedwongen manier van verkopen. Laat je inspireren in één van onze winkels, de koffie staat altijd klaar!

The Be Bright Collection

Bright Living heeft een eigen merk; Be Bright. Ontstaan vanuit eigen import kanalen en inmiddels goed voor unieke banken, stoelen, tafels, kasten en zelfs lampen. De producten van Be Bright komen voornamelijk uit zes verschillende fabrieken vanuit China en Indonesië. Hierbij is continu ontwikkeling essentieel en is er wekelijks intensief contact met de desbetreffende fabrikanten.

Onze Bezorgers

Sinds dag één heeft Bright Living de bestelde orders zelf uitgeleverd. Bezorgingen worden zorgvuldig en door de juiste mensen uitgevoerd. De communicatie met het personeel in de woonwinkels is hierdoor snel en gemakkelijk. Hierdoor kan er snel geschakeld worden mochten eventuele meldingen zich voordoen. Bezorgingen worden uitgevoerd van dinsdag t/m zaterdag en worden uitgevoerd door één of twee man. Doordat Bright Living een kleinschalig bedrijf is met drie woonwinkels, is persoonlijk contact met de klant belangrijk en zorgen ze er ook altijd voor dat de klant netjes van te voren op de hoogte
wordt gesteld van de bezorgtijd.